Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 7 juli 2011

Samtal, smaskig fika och sommarfeeling...

Dagens mönster - gatsten i vår trädgård.


Hej hopp!
I eftermiddag hade jag fikadate med Monica
Vi satt i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.
Monica är en fin vän med många sunda tankar, roliga påfynd och ett smittande skratt.
Hennes lilla son är lika gammal som min stora och när de var små delade de många intressen. Jag minns så väl när det var dags för någon av dem att gå hem (efter att ha lekt i typ sex timmar) det suckades ljudligt och klagades över att de inte hunnit leka alls, de hade bara hunnit förbereda.
Åren går och nya intressen och kompisar dyker upp. Kanske hittar de tillbaks till varandra om några år vem vet?

När vi har träffats har jag alltid några tankar i huvudet som behöver bearbetas lite till. Tex delar vi den knasiga ådran att inte alltid säga till om ngt blir fel. I dag berättade Monica för mig om en händelse där hon i efterhand tyckte att hon borde agerat annorlunda. Då funderar jag genast - ja hur kunde hon gjort då?
En annan sak som vi pratade om är vad begreppet semester innebär. Detta har jag skrivit om tidigare men det är ett spännande samtalsämne.
Vi var båda övertygade om att en bra semester måste innehålla någon form av total avkoppling hemma. Att hänga i soffan eller vid datorn, att sova länge och ev ha lite tråkigt är ett stort måste.

Nu väntar lillebror och maken på mig. En film är hyrd och det finns vin i glaset.
Semesterkänslan smyger sig på.

Ha en underbar kväll.

Ps lyssnade du på Sven Nylanders sommarprat.......

2 kommentarer:

 1. Även jag ångrar i bland att jag inte säger till eller säger vad jag tycker. Ibland vill jag inte säga något för att inte såra men kanske man sårar genom att inte säga något?
  Semester tycker jag är när man får lov att göra precis vad man vill, vara slö en hel dag eller rensa garderoben om man vill eller göra utflykter eller träffa vänner eller bara vara.
  kram

  SvaraRadera
 2. Tack snälla du för en toppeneftermiddag. Tiden flyger iväg och jag har precis som du tusen tankar i huvudet som får snurra ett par varv till när jag kommit hem. En massa input och andra tankevägar som jag kan välja istället för mina gamla vanliga bjuder du på.
  Din energi och intergritet och att du uppskattar det lilla - det smittar du av på mig. Jag är så glad för våra träffar som vi får till då & då.

  Sven Nylander skall jag definitivt lyssna på, det blir liggandes i soffan i lugn och ro till helgen.
  Sköt om dig kära du. Jag håller tummar och tår för storebror i Partillecup.

  Kramar i massor
  //Monica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina