Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 15 juni 2011

Diskussioner i personalrummet

Hej vänner!

I går kväll tittade jag på plastikkirurgerna samtidigt som jag brottades med den enorma tvätt högen. Jag har inte sett programmet tidigare och är dessutom ganska så fientligt inställd till just plastikkirurgi. I alla fall när det handlar om utseende fixering. Det är bara att inse vi blir äldre och det måste få synas. Min åsikt!!!
Jag blev därför positivt överraskad när det handlade om personer som verkligen led av för stor näsa, stora öron eller väldigt liten byst. Så klart ska man då få hjälp. Ingen människa ska behöva gå omkring och må dåligt över sin kropp om det finns bot.
Jag frågade maken om det fanns någonting han skulle vilja ändra på hos sig själv.
Men det som jag trodde kunde bli en kul diskussion blev ingenting alls. Allt på hans kropp var perfekt. Suck! Jag klagade lite och sa att han ofta kommer hem och berättar om diskussioner de haft på jobb, detta var väl ett hett ämne om något. Gäspande förklarade han att just i kväll var ingen bra dag för diskussioner.

På mitt jobb har vi sällan diskussioner i personalrummet. Synd tycker jag som älskar att samtala, höra andras åsikter och ev lära mig ngt nytt undertiden.
Detta beklagade jag mig över hos maken.

Döm om min förvåning när det faktiskt diskuterades på jobb i dag. Vem var på tapeten om inte kungen him self. Då menar jag inte Zlatan utan Karl den 16 Gustav.
Har eller har han inte varit på porrklubb? Ska han framstå som en representant för Sverige och det "rätta" sättet att föra sig eller ska han liksom vi andra vanliga få göra vad han vill.
Kul tycker jag, fram för flera diskussioner på jobbet.

Hur har ni det på er arbetsplats?

Kram Kristina

3 kommentarer:

 1. Gokväll!
  Är lite mör efter städkväll på jobbet men blev glad över att du lyckats få iväg en kommentar.
  Vet du? Nästa vecka har jag semester! Jag tänker gå här och småmysa och piffa till midsommar i godan ro, så är det läge - nämn tid o plats så är jag redo!

  Tycker lite synd om er att ni inte får igång de där härliga debatterna i fikarummet. I bland gör vi inget annat än ventilerar och debatterar tycker jag. Det kan nästan vara skönt när det nån gång är tyst.

  Hoppas vi hörs snart.
  Kram till dig

  SvaraRadera
 2. I mitt fikarum på jobbet diskuteras det hej vilt :-)

  Ha det fint

  SvaraRadera
 3. Jag blev nästan ovän med en kollega när jag sa att jag inte brydde mig om vad kungen gjort, hon höll på att flippa ur totalt... ;)
  kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina