Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 31 maj 2011

Hej goddag hallå......

Det känns som om jag har gått och lallat hela dagen. Vi tränar med barnen inför sommaravslutningen och traggar samma låtar om och om igen. Visst har vi väl haft ett underbart väder i dag. Jag blir så glad av vackert väder - allt känns så enkelt, tror jag skulle kunna lösa alla världsproblem på en eftermiddag :)

Nu sitter jag här och summerar dagen och snart ska jag krypa till kojs, klockan är inte mycket, men jag har lovat att ligga en stund hos lillebror.

Så klart blev det grillat till kvällsmat. Det fanns andra planer egentligen men vädret ändrade på det i ett nafs. Maken marinerade vildsvin, jag slängde ihop en potatissallad och det goda sällskapet stod barnen för.

Jag har ju lovat er recept på både bröd och tårta men det får vänta till i morgon.
Läsläxa om Stockholm dök just upp ur en liten väska......

Hum ha det gott!
Tjingeling!

1 kommentar:

  1. Här är jag också sugen på grillat, men tror att det får bli något som går snabbare. Och det där med att grilla är ju inte så popis när man bor i lägenhet...

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina