Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 27 maj 2011

Födelsedag

Hej vänner!
Idag för ett år sedan fyllde jag 40. Jag och mina pojkar tillbringade ett par dagar i storstaden, njöt av avkoppling, shopping, sevärdheter, god mat och varandras sällskap. Vi åkte tåg upp och vid varje stopp fick jag ett paket. Jag älskar att få paket och jag älskar att fylla år.

I morse vaknade jag hemma i min säng av vacker sång i trappan. Upp kom mina fina med en bricka full av läckerheter. Smörgåsar, fil med färska blåbär, melonskivor, juice och te. Gott om paketer var det ont om...........
två små fick jag. Ganska obetydliga och jag hade svårt att dölja min besvikelse. Lillebror hade ritat en jättefin teckning av en ring och skrattande berättade familjen att fortsättning följer i kväll.

Halv fem bar det i väg till staden med bindel för ögonen. Väl framme lotsades jag till min favvo affär. Älskling välj vad du vill ha :)
Jag trodde att jag skulle svimma och för en lång stund bortsåg jag ifrån att allt mitt är ditt.
Favvo affären har jag skrivit om tidigare, Li Ljung, en liten butik med fina silver smycken från bla Lennse Andell, Kumkum, Dyrberg kern, Anni Jögbeck. Jag har en del där ifrån, maken min gillar också den butiken.
att hitta ngt sådär var inte lätt. Jag har tidigare sagt att jag ville ha en ny stor silverring med en pärla i och ja det blev det. Den låg där och gnistrade och bara ropade på mig.
"Kom och ta mig, jag passar ditt finger jag lovar"
Det är så bra hos Li för hon plockar bara hem några få av varje sort. Jag vill helst inte ha likadant som grannen eller väninnan.

Sedan drog de in mig på saluhallen och jag fick välja mat till kvällens middag.
Musslor i vitlök, bladpersilja och vin.
Grillad makrill och folie inbakad röding med kokt potatis och örtsås.
Väl hemma satt jag och tittade på medan maken grillade och barnen dukade fram de nya mateustallrikarna och gjorde så fint. Nu väntar jag på kaffe och avec.
Livet kunde inte varit bättre.

Älskar er min fina familj

2 kommentarer:

 1. Vilken önskefödelsedag.
  Li Ljung gillar vi - ser fram emot att se din ring.

  En dag när solen skiner kanske en fika ute på Tirup kunde vara något?
  Ha en skön lördag så här dagen efter din fina dag.
  Stor kram
  //Monica

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott Kristina! Det låter faktiskt som att födelsedagen inte kunde ha blivit bättre. Vad fina de är, din familj.

  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina