Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 7 februari 2011

Du e så söt när

du sover.........

När hundis och jag tar vår kvälls promenad stöter vi ofta på en kvinna och hennes barnvagn. Klockan är då cirkus åtta halv nio. Hon går i rask takt med en liten i vagnen under ett stort duntäcke. I bland är det tyst då ser hon nöjd ut och styr stegen hemåt, i bland är det full volym och hon ser ut som om hon gärna ville byta barnvagn mot hund.Barnen sover sedan länge gott i sina egna sängar och det är mycket sällan vi får nattgäst :) Men de enstaka gånger det händer är ingen gladare än jag. Jag kryper tätt, tätt intill lillebror och borrar in min näsa i hans nacke. Han är varm och om än bara för en liten stund, bara min.
Just i natt var en sådan natt, och när jag drog min hand lite lätt över hans rygg viskade han tyst i sömnen mammmmmmma.

I morse när jag berättade för barnen om kvinnan med vagnen och om lillebrors kärleksförklaring till sin mamma ville de båda höra historien om hur vi fick dem att somna själv på kvällen. Ni kanske också kan få höra den, fast en annan gång.

Är du småbarns förälder kan jag bara råda dig att njuta, det kommer en dag då din lilla skrikhals är stor och inte vill ha hjälp att somna :)

So long!

5 kommentarer:

 1. Gustav hälsar och tackar för grattishälsningen.
  Tiden med timslånga nattningar är verkligen ett minne blott. Då var det lite kämpigt och tröttheten var kompakt - man kunde ju sniffa dem i nacken dagen efter igen.
  Nu blir det inte mycket sniffningar i nacken, en puss på kinden och en kram är det som finns kvar.
  Var tid har sin tjusning sägs det men finns det något mysigare än en liten barnkind som man får gosa med hur mycket som helst?
  Nä, jag tror inte det!
  Sköt om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vill barnen sova hos oss brukar jag säga ja, det är inte lång tid förrän, som du säger, de inte längre vill. Så jag passar på att njuta!
  kram

  SvaraRadera
 3. Det händer ibland att lillasyster som är 14 år föreslår att hon ska få sova hos mig. Det stannar vid tanken men det är en mysig känsla att någon känner sig tryggare genom att få sova vid ens sida. Jag håller med dig om att man ska njuta av stunden. Alldeles för fort är den över.

  SvaraRadera
 4. Ja jag saknar det sååååå, man får vara glad att dom vill sitta ner och kramas i soffan någon gång ibalnd....

  Kram Kusin vitamin
  Anna

  SvaraRadera
 5. Jag njuter av detta varje natt i vetskap om att det är sista barnet.
  kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina