Har ni inte testat denna röda syndiga sort är det ett säkert kort till nästa middagsbjudning.

Jag älskar att duka fint och vill gärna ha färska blommor på bordet. Det behöver inte vara en hel bukett utan går lika bra med några enstaka, som här, visst är de fina mina blålila anemoner.


Mateus porslin, suck jag skulle kunna ha hur mycket som helst. På tur står det att köpa ett djupt serveringsfat i samma lila färg som den lilla snäckformade skålen på bilden. När jag dukar med dessa tallrikar behövs ingen duk tycker jag :)

Lillebrors bild får tala för sig själv.......... eller inte, hans kommentar när han såg den i kameran var, Kanonbra bild det syns att vi har kristall glas. Den måste du ha med.
Vi hade en lugn och mysig lördagskväll med kanonbra handboll, underbar trerätters och underhållande samtal till långt in på småtimmarna.
Gratinerad hummer till förrätt
Sherrymarinerad kyckling med ris och sallad till varmrätt.
Grädde och blåbärsfylld marängrulle med varm hallonsås till efterrätt.
I dag äter vi rester och njuter av att gumman tö kommit till skåne:)
Nu ropar maken, han vill visst ha hjälp med mitt nya projekt.......
So long!Glöm för allt i världen inte solsidan kl. åtta på fyran.
Kram, Kram
Någonting har hänt med dina bokstäver - de har kommit i oordning på något sätt så jag vet inte vad du skriver men dukningen ser fin ut. Mateusporslinet kan man alltid lita på. Lika snyggt varje gång.
SvaraRaderaBullar och marmelad ser också smarrigt ut. jag får återkomma när ordningen är återställd.
Kram tills dess!
Vinet skriver jag upp i kom i håg listan och porslinet är vackert!
SvaraRaderakram