Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 2 december 2010

Mina jeans hängde lite

slarvigt över karmstolen vid datorn. Under jeansen hängde kamerasladden. Någon har tappat sladden på golvet, någon annan har hängt upp den på stolen och sedan har någon hängt dit mina jeans......... undra vem någon kan vara.

Här är iallafall bilderna på mitt stilleben.Inget märkvärdigt alls men super mysigt blev det.Min mor och jag var i en liten inredningsbutik och intill en vägg stod den. Enkel, rå, vitmålad med lite saker på. Jag förklarade hur den såg ut för maken och vips hade han snickrat ihop en till mig. Tack snälla!Nu i juletid får den pyntas därefter och min tanke är just att pynta den lite efter årstiden. Tänk er en stor skål fylld med vårlökar eller ett litet glasfat med körsbär.Jag har redan möblat och flyttat runt lite men det är meningen. Nästa helg tror jag att vi ska parkera pepparkakshuset där.Kusinmini har fattat galloppen med inredning och tog ett glas, la sina nappar där i och placerade glaset på bänken. Framtida inrednings tips månnne.....

Nu ska jag fotografera mitt senaste boktips, leta redan på ett efterfrågat recept, mata hörnorna och ..............

Tjingeling!

4 kommentarer:

 1. Så fint! Jag ser mig det dekorerat med årens alla skiftningar! Härligt!
  Visst är det skönt att ha en man som kan uppfylla ens önskningar när det gäller bland annat att spika i hop något? :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt och praktiskt!! Händig karl du har. :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hajarna är inte dit vi ska... än i alla fall, men visst sätter det griller i huvudet. Vet inte om det blir några dyk för min del men Anders har planerat att ge sig ut. Han får väl försöka att se så osmaskig ut som han kan.
  Det hade varit jättekul med en träff men just nästa vecka är en "ångestvecka" jobbmässigt. Långa dagar och tre möte så den är körd.
  Veckan därpå är det lugnt igen, den 16/12 t.ex.?
  Fin bänk maken fått ihop till dig, ljust och fint att dekorera efter tid och lust.
  Må så gott - kram till dig
  Monica

  SvaraRadera
 4. Vad fint ni har det i ert hem! :) Duktig du är på att fotografera också :) (Mamma visade mig din blogg, är dotter till Lena och Ralf! :D)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina