Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 9 december 2010

Det lyser så fridfullt i mitt

lilla hus. Varje kväll drar vi en sticka och fixar lite mys här och var.I dag ska det inhandlas julklappar. Jag vill få det klart innan den värsta julstressen drar igång. P och jag brukar åka iväg i allafall två gånger innan vi funnit allt vi tänkt oss. Sedan blir det en mysrunda då barnen får en peng att handla till oss för. Då passar vi också på att julfika och titta på alla stressade människor som far runt och kliar sig i huvudet. Hihi!

Eftersom jag gillar att strukturera upp allt så har jag så klart en klapplista med mig med tankar, önskningar och några måsten. Det är mysigt att börja redan hemma vid köksbordet tillsammans med barnen och en kopp te.

Lillebror och jag hade en mysig diskussion i gårkväll om tomtens vara eller icke vara. Jag hävdar bestämt att det är bara de som inte har träffat den riktiga tomten som funderar över om han finns eller ej. Lillebror är ju STOR nu och tror så klart inte på den röd och vita mannen som kommer med stora säcken och knackar på dörren om 16 dagar. Iallafall inte när storebror är med, men i sängen med mig viskar han att efersom jag har träffat den riktiga tomten så har han det med.
Jag har ju firat alla mina jular med dig mamma sa han nöjd och belåten.

Hur har du det med tomtetankarna?

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Jag hävdar envist att Tomten finns, fast ingen här hemma håller med mig... ;)
    kramar

    SvaraRadera
  2. Mina barn tror definitivt att tomten finns. Inte kan de tro att jag skall köpa allt det där som står på deras önskelistor!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina