Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 14 september 2010

Tisdagsmys ska det

snart bli här hos oss. Jag vill så gärna att mina barn ska läsa böcker.
Det är viktigt att kunna komma till ro med en bok. Det är allmänbildande och en oerhört viktig ingrediens i skolarbetet. Ju mer du läser, ju fortare går det. Att öka sin läshastighet ökar såklart även intresset för att läsa. Jag tror mig kunna hålla på i evighet med anledningar till läsning men vi lämnar dem och går vidare till kvällens mys.
Vi fixar till det lite i vardagsrummet med fika och tända ljus. Sedan läser vi, ja var och en för sig, men vi är ändå tillsammans. Ibland blir det långa stunder, ibland hamnar vi i ett samtal efter en kvart, men vi gör det. Det hör hösten till. Prova, det är så mysigt om än bara en kväll i veckan.Först ska kvällsmaten plockas undan och diskmaskinen fyllas. Barnen har ätit pannkakor och jag frusen som jag är efter en heldag i skogen med regn som sällskap, svängde ihop en tomatsoppa. Riktigt varm ska den vara och doftar den gott av trädgårdstimjan tar den snabbt slut. Jammi!När jag gräddade pannkakor var jag bara tvungen att ta en bild på fönsterkarmen i köket. Inte kan man tro att det är höst när man ser blommorna på dessa krukväxterna. Har ingen aning om vad det är men sommaren dröjer sig kvar, och det med besked.

Tjingeling!

PS,
Träffade mina fina systerdöttrar i helgen och lillasyster M snart fyra år visade och berättade om gympan på förskolan där hon går.
Titta moster! Såhär gör vi när vi balettar :)
Älskar er mest!!!!

2 kommentarer:

 1. Jag tycker också att det är viktigt att läsa böcker, M gör det gärna, A ibland...
  Höstgrytan ser riktigt god ut, grytor hör verkligen hösten till!
  Vackert fönster!
  kramar

  SvaraRadera
 2. Så du är krasslig och trött du också. Vi får väl se till att kurera oss.
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina