Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 1 juli 2010

Tandfen


Någon har tappat en tand. Någon vet sedan länge att tandfen bor hos oss. Någon är förtillfället väldigt noga med inkomsterna. Någon har väntat på sin guldpeng sedan i förrgår. Någon var mäkta orolig igår att han blivit förstor för detta evenemang, han som har många fler tior att tjäna. Tror ni att nio kronor i ränta kan vara rimligt. Vi får se:)

3 kommentarer:

 1. Hahaha! Ja, yngsta dottern fick också ränta då hon hade tappat sin senaste tand. "Det är bara om man slutar tro på tandfen som hon slutar komma." berättade hon för storasyskonen som tycker att hon är fånig. (Man behöver ju inte tala högt om det man vet...)

  SvaraRadera
 2. Hej! Så klart att tandfen ska betala ränta när hon kommer så sent:) Hoppas att någon inte blir för ivrig att tappa tänder nu när pengar är viktiga. Någonannan lyckades t.ex. vid ett tillfälle tappa två tänder på samma dag och då var det bara en tand som var lös från början.
  Den lilla kvisten på matbordet är en kvist av kaprifol från trädgården. Den har minsann slagit rot så den får jag nog sätta i jord. Brickan som jag är så glad att jag köpte står just nu lite nonchalant lutad mot kaklet i köket. Den passar överallt och flyttar ofta runt.
  kram från "din Maria" :)

  SvaraRadera
 3. I dessa tider får väl även tandfen ställa upp och betala ränta!
  kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina