Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 5 juni 2010

Inledningen på slutet av första halvan.

Ja, vad menar hon tänker ni säkert. Jo vi har snart förbrukat första halvan av detta året mina vänner. Dags att planera för nästa års semester och vem ni ska bjuda på nyårsbalen..... Nej så illa är det kanske inte, men jag förstår inte vart dagarna tar vägen.
Nu har vi äntligen fått lite sol och det värmer gott på ryggen, när jag bläddrade bakåt i bloggen fann jag väldigt många snöiga bilder så de måste jag kompensera med många soliga bilder i dag. Efter ett dygn i sängläge mår jag riktigt bra så tack snälla sol för att du skiner så varmt på oss idag.
Åter till dagens titel, jag läste bakåt lite och skrattade gått åt mina nyårstankar, jag har faktiskt hunnit med en del av det jag tänkt mig. Vilket känns bra! Roligast är det att fotografera och det gör jag flitigt.
Glöm inte lägga tillbaka kameran i väskan när ni lånat den....ja så sa ordningssamma jag i början när barnen lånade min nya fina kamera men nu, ja den används varje dag så den hamnar sällan där den borde. Men inte kan man fånga just det där ögonblicket om man först ska krångla ur kamaran ur väskan. Vilken iaktagelse........

Idag skulle jag städa garaget var det tänkt men jag tror jag intar ryggläge i en solstol i stället. Radion, en bra bok och ett stort glas vatten och så kameran såklart. Kan det bli bättre!

2 kommentarer:

  1. Det gör du rätt i ... själv trött efter vår gårdag ... och mycket värk så tar det lugnt ... promenaden är redan avklarad! *ler*

    SvaraRadera
  2. Härligt att du mår bra igen!
    Det är roligt att fota och härligt att sitta och titta på bilderna sedan!
    kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina