Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 29 juni 2010

Javisst ja!

Hjälp, det ser ut att bli regn!Jag sitter här vid köksbordet och samlar ihop dagens alla intryck och funderingar.Har varit hos en kär gammal vän på "bloggfika", favorit i repris, jag kan lätt vänja mig vid bloggfikor. Säj bara till, jag kommer:)
Vi pratade om ditt och datt, gammalt och nytt! Emellanåt kom vi såklart in på bloggandet och resonerar ganska lika vad gäller innehåll och vilka sorters bloggar vi vill läsa.Bilder är viktigt men texten måste vara av intresse för att man ska vilja komma tillbaks.Vi pratade också om de tankar en text kan väcka och att det ibland bubblar upp tankar som man annars skulle missa.......
Som den här tex ha ha jag hade glömt bort att sommaren inte blir komplett förrän HAN visar sig på tv.Bänka er framför tv:n på torsdag kl 20.00 det ska jag iallafall och säkert min morotskaksbakande väninna.Tack för en mysig eftermiddag!

3 kommentarer:

 1. Det känns så roligt att jag vet vem du var hos. Jag läste ju om det på din väns blogg. Kul att följa er från två håll på något sätt.... Vilket minne du har om kameran. I år backade jag kameraväskan i min bag för att inte glömma den. Efter ca femton bilder tog batteriet slut och jag hade ingen laddare med mig. Men det gör inget, minnena har jag ju kvar ändå. Käckt sagt, eller hur.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så förtjust i Ernst, så sommaren är bra ändå, utan honom!
  Mysigt med bloggfika. Jag håller med om att det är måste finnas bilder i en blogg och givetvis ett intressant, roligt och tänkvärt innehåll!
  kram

  SvaraRadera
 3. Tack själv, det var verkligen en "nytta med nöje" eftermiddag.
  Håller med om att en bloggfika förgyller tillvaron då & då.
  Tänker naturligtvis sitta bänkad i morgonkväll kl. 20.00 och titta på kungen av sommar. Inredning, vyer & mattips kan man inte få för mycket av.
  Ha en skön dag min vän!
  Kram Monica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina