Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 20 april 2010

I am back!

Jag måste bara berätta,........Herman har flyttat in hos oss, det bor en prins i trädgården, vi har planterat om flera syrener, jag har fått en kamera och igår tänkte jag mysa med maken med lite passion i soffan.

Oj vad det finns saker att berätta när man inte varit inne på ett tag, intressanta och mindre intressanta.
Herman, hum en surdegskaka som man ska passa varje dag. Prata med den och mata den med div ingred. När man har tagit hand om den i 10 dagar ska man dela upp den i fem bitar,lämna över en "smetbit" till fyra vänner, baka en kaka av en del, då man tillsätter en massa gott. Lillebror tycker att detta är väldigt kul och pratar med Herman varje dag, rör runt i bunken och tar detta projekt på största allvar. Jag virrar på huvudet och funderar över vem vi ska kunna lura på en Herman.

Det bor faktiskt en prins i vår trädgård, eller en groda i betong, det beror helt på med vems ögon du tittar. Jag tycker att han är fulsnygg. Min M hade köpt en sådan och trots att det egentligen är emot mina principer att köpa det samma som en vän har köpt, gjorde jag det. Vi besöker varandras trädgårdar allt för sällan och då vi har samma smak och gillar varandra tyckte jag inte att det var mer än rätt att vi skulle kunna sitta i solstolen, dock i vars sin trädgård och titta på "samma prins"

Visst var det en härlig vårvecka förra veckan. Vart tog det fina varma vädret vägen.
Jag tror nog att vi tillbringade mera tid ute än inne förra veckan. Vi donade lite här och lite där. Vi grävde upp och planterade om flera syrenbuskar. Vi fick på så sätt fram ett träg som stått väldigt skymt bakom dessa buskar. Nu ska vi så gräs och framöver kanske placera någon solstolsvariant framför trädet. Tänk vad lite det behövs för att förändra en hel trädgård:)

Så till passionen.....kan tro att ni undrar vad jag pysslat med. Igår kväll gjorde jag te, tände ljusen på bordet och slog på tv:n, Kommisarie Winter skulle just börja.
Maken och jag kröp upp i soffan och smakade på passion........ alltså marabou`s nya chokladsmak. Blä säger jag. Passions frukt, choklad och chili.

Hej så länge!
Nu ska jag göra köttfärslimpa.

Kramisar till er alla

7 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka!
    En grodprins borde alla ha i sin trädgård, tyvärr har den som jag hade fått stå ute året om vilket har resulterat i att den vittrat sönder. Jag får se mig om efter en ny, men det är inte helt lätt att hitta en som är snygg! ;)
    Vårvädret vill jag ha tillbaka! Maken påstod att det kom snöblandat regn!!!
    Tacka veta jag de gamla hederliga chokladsmakerna!
    kramar

    SvaraRadera
  2. Du verkar ha haft fullt upp.
    Hoppas trädgården blev fin.
    Nej tacka vet jag vanlig marabou choklad.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Matilda kliade Herman på ryggen nästan varje dag, dvs hon drog sakta med vispen på toppen av smeten, oj vad han gillade det :-)

    SvaraRadera
  4. Trevligt att höra ifrån dig. Tack för grattiset, vi är som sagt många som har 11 april som sin födelsedag.
    Jag önskar att jag kunde hjälpa dig att ta hand om Herman men jag är rädd att jag skulle ha ihjäl den stackaren. Han har tur som har en fantasifull liten M som ömmar och vårdar. Skall bli spännande att höra om det bröd han ynglar av sig blir så goda som det sägs.
    Passionsmarabou har vi smakat här också. Det funkar som "nödgodis" synd att slänga men något nytt köp blir det inte!
    Ha det så bra därborta hos er!
    kramar

    SvaraRadera
  5. Heej.
    Låter som du haft fullt upp!
    Jag trodde oxå att våren var här, men tji fick jag.
    Alla nya smaker som de kommer på till chokladen är inte goda, chilli över huvudtaget i choklad?? Usch, men Winter var bra, första avsnittet var bättre, detta var lite rörigt tycker jag.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  6. Hej du!
    Det är väl inte mer än rätt att vi ska ha var sin grodprins.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Herman??!! Tror jag också har en Herman hos mig, fick den i present. Men inte fick jag några vårdinstruktioner!

    Berätta mer! Jag har bara duttat i lite mjöl o vatten o låtit den ligga där i kylen. Tror du att min Herman är döööd??!! Har jag avlivat den??!! Men det kan inte vara mitt fel, jav visste ju inte att man skulle prata o klia den på magen... *buuuhuuu*

    Psst Börjar det inte bli trångt hos er? Syrenre, Herman, prinsar o så passion på det hela??!! :D

    Stor varm kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina