Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 4 mars 2010

Efterlysning!För fyra, fem år sedan fick jag dessa fina muggarna av mina syskon när jag fyllde år.De är inköpta på Kahls. Jag älskar mina muggar men suckar tungt när jag använder dem.Tyvärr fattas fyra fat. En kväll när vi hade gäster tappade jag faten i golvet. Jag blev så ledsen och tårarna kom. I flera år har jag sökt med ljus och lykta efter nya. Har vi kommit till en ny stad har jag sökt upp Kahls och frågat efter muggarna.Varje mugg och fat överrensstämmer med varandra.

Teaffären Kahls har ofta fina muggar men bara ett fåtal av varje. Det är en idé som jag egentligen gillar men jag vill så himla gärna köpa nya.
Nu till det viktiga!!!!!Har du sett dessa förrut? Känner du rentav någon som har dem. Visa isåfall detta inlägg. Jag betalar bra för nya fat. Inget gör mig lyckligare än att få servera kaffe/te i muggarna med rätt sorts fat. Jag lovar att bjuda dig på en brak middag om du kan hjälpa mig.

7 kommentarer:

 1. Jättefina, skall hålla ögonen öppna.

  SvaraRadera
 2. Vill gärna ha brakmiddagen! :)
  Jag har aldrig sett dessa innan, men jag lovar att hålla ögonen öppna!
  kram

  SvaraRadera
 3. Kan tyvärr inte hjälpa dig där, men kanske med något annat i utbyte mot en brakmiddag......
  SV: visst var dansen i Staff. Mitt omdöme hittar du hos mig men ta inte för stor notis om det, det kanske passar dig!
  Ha det bra min vän
  Kram

  SvaraRadera
 4. Dina muggar är jättefina och jag förstår din längtan efter faten. Har du prövat att kontakta Kahls centralt (franchisegivaren) och höra om de kan ha några exemplar kvar?... Blomman du kommenterade är en citrussläkting. Den har inget svenskt namn enligt flickan i blomsteraffären utan bara något latinskt som jag glömt. Men söt är den.... Trevlig helg.

  SvaraRadera
 5. Det var ju synd att jag inte kunde hjälpa till - hade gärna blivit bjuden på en brakmiddag! Hoppas någon annan kan hjälpa dig! Ha en fin fredag! Kram kram

  SvaraRadera
 6. Stegtävlingen denna gången har vi ordnat själv på jobb. Alla fick betala en "anmälningsavgift" på 50 kr och sedan köper jag och en kollega priser som kommer att lottas ut under tävlingens gång och självklart kommer det att finnas ett vinnarpris! Vi ska hålla på i tre månader. Må-bra rekommendationen ligger på 7000-10000 steg!
  kram

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Lovar att kolla Kahls i Örebro!
  Kram E-L

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina