Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 25 februari 2010

Min trogna följeslagare.Här har vi henne igen Eva Solo, fast i en annan tappning.

Min kära tekanna från Eva solo har några år på nacken men hon trivs med mig och jag med henne så hon får hänga med ett tag till.

Det fanns en period då jag bara hade ögon för tekannor, och jag tyckte ständigt att jag behövde en ny. Jag har lugnat mig väldigt men tycker fortfarande att kannor av olika slag är vackert, och jag kan lätt räkna upp ett antal som gärna får flytta in.

Just Eva solos tekanna gillar jag för att den är enkel, men ändå väldigt snygg. Den är inte tung så även lillebror kan brygga te och bjuda runt utan att riskera bränna sig eller tappa kannan.
Det klart bästa med Eva är att hon håller värmen länge,länge.
Man häller tebladen i mitten tratten och trycker ner locket när man fått den grad av smak man vill ha. Sedan värmer tebladen vattnet utan att för den delen ge mera smak. Dessutom har hon en torrdräkt som värmer och sitter som en smäck, eller hur.

See you!

5 kommentarer:

 1. Vi äger inte en enda pryl av Eva Solo. Maken är rätt förtjust i deras karaffer så jag bara väntar på en sådan någon dag, än har den inte dykt upp. Vi är ju inte så flitiga Tedrickare som du heller.
  Skönt att krafterna dina är tillbaka.
  Ha det bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Just denna är så grymt snygg! Vill ha...

  Ha en fin dag!
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 3. Den där är riktigt snygg!
  kram

  SvaraRadera
 4. Teer har jag ett helt skafferi fullt (blir lätt så då man arbetar i en tebutik) men tekannor är det destoa sämre med, har en från Orrefors som jag använder så snart jag får dela en kopp med en god vän.
  Denna du visar upp var dock väldigt fin och en sådana ska jag skriva upp min önskelista.
  Kram

  SvaraRadera
 5. sv: Boken jag läser nu är en riktig tonårsbok tycker jag. Läs hellre något annat. Fast alla andra som läst den tycker att den är bra så jag kan ju ha fel...
  Kram :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina