Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 9 januari 2010

Utlånad fredag

Hej govänner!
Hoppas ni har en mysig kväll, var ni än är. Över hela landet är det kallt, kallt så även här. Vi tog en långrunda i eftermiddags, hua mig vad det blåste. Kinderna var knallröda och frostbitna när vi kom hem. Vi tog en tur inom affären och fikade gott på budapest bakelser när vi kom hem:)

Utlånad fredag vad hundan menar hon med det. Jo som ni vet är fredagen helig hemma hos oss och nu när vardagen kommit till sin rätt är det dags att återgå till det normala. BASTA!
Men......Våra fina vänner
som vi inte har träffat på länge kunde inte komma i kväll så då fick det bli ett undantag. Såklart lånar vi ut vår fredag till er.
Vi åt två sorters paj och kall marinerad kycklingfilé. Det fick bli lite förberedd mat eftersom vi båda jobbade.
Vin och mycket prat förgyllde denna kalla kväll. Barnen såg vi knappt röken av på hela kvällen. De försvann snabbt efter maten och kom bara en sväng när det serverades efterrätt.
I våra samtal smög sig såklart bloggandet in.
Vad skriver du?
Vem läser?
Blir det inte för privat?
Mina svar blev såklart,
jag älskar att blogga, det har blivit en livsstil. Vem läser, tja inte vet jag, vänner såklart, andra bloggare, och du såklart . De som läser det jag skriver hoppas jag får ut ngt av det. Jag vill skriva mina tankar samtidigt som jag vill att det ska väcka tankar även hos dig som läser.
Blir det för privat, nej det hoppas jag inte. Jag vill skriva personligt men inte privat. Jag vill inte hänga ut ngn, bara förmedla mina tankar och känslor.
Bilder då? Ja när jag tittar runt hos andra tycker jag det är kul med bilder. Helst små glimtar av ngt. Närbilder på saker i hemmet som betyder ngt. Fina naturbilder och såklart recept och boktips.
Haha visst är detta kul!
Kram Kristina

1 kommentar:

  1. Jaa, det är jätteroligt!
    Det bästa är ju att det är man själv som bestämmer vad man vill skriva, det kan ju vara personligt utan att det blir privat, eller något. Hoppas du förstår vad jag menar. Men roligt är det och fina vänner (som du) hittar man! :)
    Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina