Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 27 januari 2010

Till dig min vän- jag lovar att höra av mig!

Vem läser din blogg? Har du någon aning om vem som följer just din vardag och läser om dina tankar. Har du berättat för dina vänner om bloggen eller är det bara "okända" människor som "känner" dig och kan tittulera sig vän med dig.
Igår såg jag en tjej som jag tror läser min blogg. Vi känner inte varandra men hon känner nog mig ändå...... hänger ni med. Vi skulle nog kunna ta en fika och prata om mitt liv. Lite spokie är det väl ändå. Hon vet så mycket om mig och jag så lite eller kanske ingenting alls om henne. Snälla lämna en kommentar idag när du ögnat igenom mina rader. Jag vill så gärna veta lite om dig.

Så till rubriktexten. Jag kom på att detta kan ju fungera som en envägs kommunikation med någon man borde hört av sig till men inte hunnit. kära ..... jag hörde att din chef fått nytt jobb. Grattis till dig. Klicka på länken om du inte är säker på att jag menade just dig:)

Tjingeling!!!!!

9 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Samma tanke ungefär i dag med bloggen! :)
  Visst är det konstigt?
  Du vet att jag är här flitigt och du känner nog mig ganska bra!
  Jag är också nyfiken på vem som läser min blogg. Vissa dagar ser jag att jag haft väldigt många besökare (för mig alltså) men kanske bara några kommentarer. Det är ju alltid samma människor i de flesta fall som kommenterar. men alla de andra då? Jo, jag är nyfiken!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Visst blir man nyfiken på "folket" som är inne. Det är ju inte heller jag alltid lämnar någon kommentar.
  Stor kram

  SvaraRadera
 3. Jag är också nyfiken, verkligen men samtidigt så vill säkert en del läsare vara anonyma och det är okej med mig, men ibland önskar man ju att fler kommenterade så att man fick reda på vilka de är! Jag har mina misstankar om att det finns en hel del bekanta och bekantas bekanta som läser min men också helt nya människor som man inte har någon tidigare anknytning till, jättekul tycker jag!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 4. Hej gumman!
  Jag känner mig träffat och är ganska säker på att du syfter på mig.Du har rätt, jag läser din blogg varje dag och tycker det är så roligt att vara med dig varje dag, fast vi inte ses så ofta.Hoppas att jag nu lärt mig kommentera då lover jag att göra det (nästan )varje dag.Tusen kramar din "gamla" kolega

  SvaraRadera
 5. Visst känns det lite konstigt att vem som helst kan läsa ens blogg utan att man har en aning om det, men å andra sidan är det ju lite det som är tjusningen med bloggar. Och man väljer ju själv vad man vill publicera.

  Jag har kikat in här då och då, men det var länge sen sist. Men en del av mig känner du ju genom min blogg. Kram kram

  SvaraRadera
 6. Det är lite kusligt när man tänker på det så som du skriver. Men det gäller att skriva på ett sätt som fångar läsaren men ändå inte alltför personligt. Men sedan å andra sidan, hur många miljoner bloggar finns det och jag har drygt 100 om dagen. Men det hade varit kul om läsarna lämnade ett litet spår efter sig ibland. Jag har fått en ny läsare i en gammal klasskamrat från grundskolan. Hon är inne varje dag (tror jag ialla fall) och kommenterar ofta.

  Kram/
  Carina

  SvaraRadera
 7. Hej fina du! Jag håller med dig i allt, utom en sak: Jag vet att du läser min blogg men...

  kramis

  SvaraRadera
 8. Känner igen mig! Det är så lätt att glömma att folk läser. Samtidigt vill jag glömma för annars får jag skrivkramp. Men blir så glad för kommentarer? Är du med i resonemanget? (Rörigt...) För att blogga är lite tudelat. Man vill gärna veta vilka som är inne och läser och gärna bli läst, men det är lite läskigt att veta att det sitter folk ute i stugorna osv. Men du kan lägga in en räknare som även gör att du kan se vem som kikar in. I alla fall deras startsida. Berättar mer om du vill.

  Ha en fin helg!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 9. Visst är det mycket roligare när den som läser lämnar ett par rader efter sig. Dels för att man vet vilka som tittar och dels för att även en liten kommentar kan lysa upp i tillvaron.
  Hoppas att du får en riktigt trevlig helg :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina