Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 23 januari 2010

Bara i mina egna ögon!

Hej hopp!
Idag har jag dammsugit och torkat av hyllorna i sovrummet. Vi har en bokvägg där och böcker samlar damm......


Förut var detta ett litet tv rum och genomgångsrum till lillebror. För nått år sedan bytte vi vårt stora ljusa sovrum mot detta lilla mysiga krypin. Barnen fick ett stort tv rum där man kan spela tvspel, leka med lego och bygga kojor utan att mamma ständigt ber en städa. Där kan man även samla hela kompishögen utan att bli störd. Det fungerar bra och får så bli ett par år framåt.


Jag tycker nog att vi alltid har städat omkring oss men när man plockar bort saker och torkar med vått eller dammsuger noga runt lister och annat känns det så ljust och rent efteråt. Ingen annan ser det men jag njuter. Det gäller det samma med nyputsade fönster.


Hoppas att mina feng shui tankar smittar av sig i handling, isåfall får ni se mera inredningsfix framöver. Har lite tankar att bearbeta!!!!
Jag hade en period då jag lusläste allt jag kom över om just feng shui och nu har jag dammat av några böcker.
Ska gå en långrunda med Tyra sedan får vi se vad som hinns med. Lillebror spelar fotbollscup men jag har fått "ledigt". Behöver vara bara Kristina ett par timmar. I kväll ska vi ses hemma hos föräldrarna och tokmysa med barn och syskon:)
So long!

8 kommentarer:

 1. Bara den där härliga doften av rent är ju underbart. Ha en skön helg. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kan njuta av nystädat flera dagar. Problemet är att det skitigt igen... alldeles för fort igen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det blev riktigt bra. Då har ni snart sovit i alla rummen nu då?
  Det är verkligen synd att man inte kan städa "en gång för alla" så var det gjort. Det är bara att ta nya tag igen och igen.
  Hoppas kvällen blir så mysig som du tänkt dig!
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt sovrum ni har! Vi har också våra böcker i sovrummet!
  Även om det inte är någon annan i familjen som lägger märke till att man städat sådana ytor så kan jag njuta av att det är rent i alla fall!
  Härligt med ett Lek/spel/tv-rum till pojkarna!
  Kramar!

  SvaraRadera
 5. SV:Att planera en resa är jätte roligt och i samband med att du fyller 40 - det är en extra bonus. Hoppas att det blir bra och du känner dig uppvaktad! Jag ska lägga in receptet på pajen på min blogg. Den var SUPER god!!! Tack för tipset med glödlamporna - det ska jag verkligen prova.

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig om att det är en mycket härlig känsla att veta att det verkligen är rent!

  Hoppas ni haft en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 7. Det är en riktigt härlig känsla när det verkligen är rent (och inte bara ser rent ut på ytan, vilket det känns som om det är det närmsta jag oftast kommer)! Våra gäster stod för vinet i helgen menjag skall defintivt se över ditt förslag. Maipo är ett jättegott "vardagsvin" som ofta finns hemma. Återgäldar gärna med lite av våra vinfavoriter, men då måste jag ner och checka av vad det nu är de heter (tomt i huvet idag, är så trött - förkylda och gnälliga barn hemma).

  Kram
  C

  SvaraRadera
 8. Ha, ha! Du skall veta att det inte är lätt att komma från en fanatisk fotbollsfamilj på västkusten och sedan gifta sig med en himmelsblå här nere. Blir lätt lite "konflikter"... Tur att jag själv är fullkomligt likgiltig (låtsas jag).

  ha en fin dag!
  Cathrin

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina