Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 28 december 2009

Juletankar

Utanför fönstret lyser granen upp de två stora snögubbarna barnen gjorde i förrgår. De är fjorton grader kallt och stjärnklart. Här inne eldar vi i spisarna och det knastrar så mysigt. I eftermiddags kom våra fina vänner Peter och Mia och deras lilla Isabell. Vi har ätit en underbar älggryta och nu sitter vi med vinglaset i handen och pratar. Lugnet har lagt sig och kvällen har slutit sig kring vårt hus. Jag skulle kunna skriva många långa rader om hur vackert det är. Jag är helt lyrisk. Snön ligger tjock på marken och träden gör allt de kan för att hålla upp sina grenar, det gnistrar och glimmar överallt. Sjön ligger ömsom spegelblank och ömsom full av snö. Tyvärr går det inte att åka skridskor, vi litar inte på isen eftersom det snöat endel innan det blev riktigt kallt.
Igår var vi och åkte slalom, det var underbart. Lillebror var lite rädd i början men det släppte snabbt och sedan åkte han som en kung........
Storebror är sugen på bräda så vi får väl se vad det blir till påsk.
Nu ska vi traska upp till landsvägen, en härlig kvällstradition. Vi går på en lång rad i mörkret med endast månen som sällskap, ibland får vi fuska med ficklampa:)
Vi hörs senare
!!!

5 kommentarer:

  1. Så vackert du beskriver det, nästan så att jag kan se det framför mig! Ha det riktigt mysigt! Varma kramar

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det låter! Och så där skall det vara kring jul, tycker jag. Mys och lugn... Och att njuta av det enkla (som på många sätt är det stora). Och vilka vackra bilder du visar i förra inlägget. Visst är det härligt med snö!!! Allt känns så rent och krispigt.

    Njut av din härliga måndagkväll!
    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  3. Det låter helt fantastiskt. Att fira jul med snö är man inte bortskämd med precis. Ha en fortsatt skön semester med familj och goda vänner!
    Kramar från Monica

    SvaraRadera
  4. Det är helt underbart fantastiskt! :D

    Jag njuter också så otroligt mycket av allt det vackra vita omkring oss. visst får man skotta o elda men det positiva uppväger med råge allt det extrajobb som det innebär.

    Är glad för er skull att ni också får uppleva detta.

    Nu är det dessutom fullmåne så kvällspromenaden är ett måste. I och med fullmåne så har vi under dessa nätter belysning här ute *skrattar*.

    Varma kramar

    SvaraRadera
  5. Låter så mysigt. Ha en god fortsättning. Kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina