Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 17 december 2009

Har funderat!Godmorgon!
Som ni märkt har jag inte varit så flitig med mina inlägg på sistone. Jag har haft bloggtorka, inte varit nöjd med mina inlägg och bilder. Då är det inte kul. På kvällarna har jag tänkt att oj jag har inte varit inne och läst hos....., eller jag har inte kommenterat hos..., på länge. Det måste jag göra! Jag har jämfört min blogg med er andras, funderat på hur jag kan förändra min blogg för att göra den mera intressant m.m
Hör ni hur det låter, jag är på väg att hamna i fällan.
Jag bestämde från början att jag skulle skriva för min egen del, få mina tankar och funderingar på pränt. Jag älskar att skriva, tycker om att få ner mina funderingar på papper. Har alltid skrivit dagbok, nu skulle detta bara vara på ett nytt sätt. Ett sätt som även kan gagna andra, er där ute som delar mina tankar och funderinar, men även er som tycker att jag tänker och tycker helt fel. Får man sedan kommentarer från bloggvänner och andra läsare är det såklart ett stort pluss. MEN jag klarar inte av att fortsätta om det ska vara det viktigaste.
Framtiden får utvisa hur det blir!
Kram Kristina :)

5 kommentarer:

 1. Känner igen mig i bloggtorkan. Har inte skrivit många inlägg i höst/vinter, men jag jämför mig inte med någon. Fortfarande står jag fast vid ursprungssyftet, jag skriver för min egen skull o bonus är det om någon annan läser o dessutom kommenterar.

  Men ha inget dåligt samvete för att du inte hinner hänga bland andra bloggar. Alla bloggar har sina dippar o gillar man en blogg följer man ändå den via Bloglovin o då spelar det ingen roll hur ofta el sällan inläggen görs.

  Stor varm vinterkram till dig

  SvaraRadera
 2. Jag vet precis hur du känner och tänker. Jag har funderat så jag med.

  Ibland är det roligt och inspirerande med bloggen och ibland nästan stressigt för att man kanske inte har lust för stunden. Det ska ju inte behöva kännas som en stress att skriva för andra. Man skriver ju presis som du själv säger för sin egen skull och för att man själv tycker att det är roligt.

  Jag läser din blogg fastän jag är dålig på att kommentera. Jag uppskattar att läsa om dina tankar och funderingar. Så nu vet du det:)

  OCH! Jag uppskattar jättemycket alla dina goa kommentarer till mig!

  Kram och krya på dig.

  (Är inte i Västerås som jag skrev) Insnöad bokstavligt talat)

  SvaraRadera
 3. Godkväll på dig funderar Kristina!
  Det är väl okej att ta en liten paus, det finns ju fler sätt att skriva på än här. Att ha en annan liten dagbok på ett annat ställe t.ex.
  Ibland är det kul att få kommentarer ibland kvittar det!
  Att förändra är ju kul men till det behövs kanske inspiration. och det är en bristvara ibland.
  Jag tycker om att läsa dina inlägg och tycker din blogg är fin på alla sätt. Men känslan är din och du kommer säkert på en lösning i sinom tid på hur du vill ha det!
  Tills dess sköt om dig och låt all härlig snö lysa upp din värld!
  Kram från andra sidan byn!

  SvaraRadera
 4. Alla har redan sagt så kloka ord. Tänk efter vad du vill, man behöver inte skriva inlägg varje dag, inte kommentera varje dag, du ska göra det när du har lust.
  Jag vill ju väldigt gärna att du fortsätter skriva, gillar din blogg! (och dig!) Kramar

  SvaraRadera
 5. Tycker att du skall sluta och ha dåligt samvete för bloggen. Tycker verkligen din blogg är mysig så försök att ta bort alla måsten och jag hoppas att du hittar glädjen att blogga igen. Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina