Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 10 november 2009

Tyvärr Martin!

..........jag kommer inte nästa vecka heller. En timme i soffan med en kopp te och fem härliga människor med spännande tankar och åsikter. Detta var ett program för mig. Jag skulle så gärna vilja vara med där vid det runda bordet, i den fina gamla herrgården. Att äta en god middag och delta i ett samtal om livet och våra tankar, det gillar jag. Alex Schuman är mycket speciell , jag lyssnar gärna på honom på radion. Han delar med sig av sitt liv och sina tankar på ett härligt sätt. Jag tror att de som lyssnar på honom tar till sig massor, och utan att tänka på det funderar vidare när programet är slut, jag lunchar gärna med honom om tillfälle ges. Lena Endre är också en person jag gillar. Hon inger ett sådant lugn och hon verkar tänka igenom varje mening innan hon uttalar sig.
På fredag ska jag träffa fyra gamla klasskamrater. Vi har inte träffats på mycket länge. Ser framemot en kväll med god mat och dryck i samtalets tecken. Vi har massor av år att ta igen. Längtar så!
Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok.
Godnatt vänner:)

3 kommentarer:

 1. Jag bryr mig inte längre om att passa in tiderna för favvisprogrammen. Allt finns ju på internet numera. Kika in hos tv4 play så kan du se programmen när det passar dig :).

  Själv kikade jag på Sommarpratarna på SVT play.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Lena är så bra och så vacker.

  SvaraRadera
 3. Det är väl härligt att se något som man blir glad över!
  Mysigt att träffa klasskamraterna igen! Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina