Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 25 november 2009

Fyskäms

Varje år hör jag människor gnälla om att det julpyntas ute i butikerna alldeles för tidigt, usch låt oss få ha hösta klart innan julen knackar på. Jag håller helt klart med trots att jag älskar julen och allt julfix. Men nu govänner måste jag också gnälla..... i var vartannat hus på väg hem från jobb lyser i kväll redan adventsljusstakarna. Hallå! Första advent är först på söndag. Vi brukar på nåder tända de vackra ljusen på lördagskvällen. Varför gör vi allt tidigare nu förtiden.
Nej fyskäms på dig om din adventsstake lyser upp din onsdagskväll.

4 kommentarer:

 1. Puh, där slapp jag skämmas. Men hela min helg är fullspäckad så i morgon när jag slutar tidigt tänkte jag dra ner allt från vinden. Jag håller naturligtvis med dig men vet också att i morgon kväll, när jag bara skall provtända alla mina fina stjärnor så är det kört!
  De får förmodligen bli tända. Du får sätta mig på skämslistan i år i alla fall tror jag, attans också!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. HÄR ÄR JAG!!! Helt utan hämningar!! *asg*

  Älskar julen o har inga principer över huvudtaget o speciellt inte inför julen. Varför vi tänder allt tidigare är just för att vi slänger ut skiten än snabbare än förr ;).

  Jag frossar i jul o då FÖRE jul men direkt efter nyår så åker julen ut o det med en himla fart!

  Så igår tändes alla adventsstakar o stjärnor o det har pyntats i varje vrå! Hatar gråvädret o allt ljus till folket är mitt motto *gapskrattar*. Skulle lika gärna kunna tända allt i mitten av november, spec när det här gråtäcket har legat över oss.


  Så ut med principer o regler o in med mer ljus o frihet till folket! *asg*

  Stor varm adventsljus kram

  SvaraRadera
 3. Eller så kan man ha kvar adventsljusen ända in i april (som jag har sett)
  eller ljusslingan på huset året om! ;) Blir lika irriterad varje gång. ;) Fast jag behöver ju inte bry mig om det. Adventshelgen tycker jag det är ok att tända ljusen, jag blir inte upprörd om de tänds denna veckan (haha) men tidigare är det inte ok tycker jag! :) Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Jag behöver iaf inte skämmas, varken hemma eller på jobbet, här händer det inte en dag för tidigt. Men vet du, man hinner inte sälja något om man inte visar det flera veckor innan och hösten vill folk inte att man tar in för tidigt heller (så vi kallar det sensommar...) o.s.v.
  Den 2:a januari tycker de att man ska ha hunnit få in vårnyheterna, (näru igår var jag bakis så ni får hålla er några dagar till...:-D)
  Vi har en kamp med grannarna, de tar in julgranen tidigt och kastar ut den på juldagen, jag tar in vår på lillejulafton och slänger ut den till trettonhelgen (nä tjugondag Knut och lurar mig själv att det är den 20:e, hahaha) Jag stör mig bara på de som pyntar extremt med renar, tomtar, blinkande lampor och vulgära saker över hela huset och trädgården, har de aldrig hört talas om att spara energi?
  kramkram Jea

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina