Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 22 november 2009

FunderingarVi bestämde oss tidigt för att inte vaccinera oss mot svininfluensan. Barnen blev inte vaccinerade tillsammans med sina klasskamrater. Jag fick både här och där försvara oss och vårt sätt att resonera. Blev tom osams med min syster ang denna heta fråga. Iallafall ångrade vi oss, vi har inte ändras åsikt, vi tycker fortfarande att det känns obehagligt och fel men vi vågade inte längre stå emot.
Vi blev vaccinerade hela familjen i torsdags, idag är det söndag och jag mår fortfarande inte bra. Armen värker jätte mycket och är febervarm. Jag har både värk i kroppen och ont i huvudet. Kan detta verkligen vara bra?

3 kommentarer:

 1. Jag blev vaccinerad för ett par veckor sedan o kände absolut ingenting efteråt. Ingen feber ingen värk i armen heller. Sonen fick sin spruta i fredags o han reagerade som jag... Absolut nada!

  SvaraRadera
 2. Tjena!
  Menar du "Apoteket Blå Näsan" så har jag också bara tittat in genom fönstrena än så länge. Men det blir ett besök snart.
  Apropå vaccinering så har vi gjort som ni, dvs. blivit väldigt påverkade av debatten. Pojkarna är redan, Anders blir på torsdag också var det jag kvar...
  Vill inte, för jag tror att jag är immun mot alla influensor eftersom jag aldrig får någon. Så jag klurar lite till på det.
  Hoppas du mår bättre i dag!
  Hej, hej

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis hur du känner! Har också fått försvara mig mot de som tyckte jag var konstig som inte ville vaccinera mig. Men som sagt nu är det gjort. Än så länge är vi bara lite ömma i armarna. Min kollega fick också feber ca tre dagar efter vaccinationen men sedan gick det över, hoppas din feber också försvinner.
  Man är ju lite skeptisk till att spruta in något i kroppen som vi egentligen inte vet så mycket om, men man blir rädd när alla andra tar sprutan och då vill man ju inte vara den enda som inte tagit den... usch, svårt.
  Många kramar till dig min vän! :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina