Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 27 november 2009

Fredagsmys:)
(klicka på bilderna så blir de större)

Dörren mot helg och ledighet är öppen, vi har klivit in. Lillebror ligger i soffan och nynnar med i IDOLERNAS skönsång. Jag myser runt och pyntar lite. Julstjärnor och stakar är på plats. Hör och häpna...... det lyser i köksfönstret, skäms på mig:) Vi har en ny ljusstake i köksfönstret, den är megastor och julröd. Jättefin! Provade att fota den men fick ingen bra bild i mörkret, provar igen i morgon.
Jag brukar fixa till en egen variant av adventsljusstake med blockljus. Förra årets blev jag så nöjd med så det fick bli favorit i repris.

I morgon ska vi bara softa hela dagen, på kvällen är vi bortbjudna så vi behöver inte ens göra middag. I kväll fixade maken en undebar fredagsmåltid innan han och storebror åkte till jaktmarken, det serverades Lammkotletter med vitlökssmör och pommes. Såklart fick det plats en härlig sallad på tallrikarna med. Nu fredagsmyser vi med Ahlgrens granar och ett glas cola.
So long!

1 kommentar:

  1. Visst är det mysigt när man får ta fram ljusstakarna! Kramar

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina