Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 17 oktober 2009

Morgonstund har guld i mun!

Sitter vid datorn med en kopp te och ett gäng servetter bredvid mig. En sådanhär morgon skulle jag hellre tagit en långpromenad. Solen lyser så vackert, fåglarna kvittrar och det blåser inte.
Om ett par timmar ska lillebror spela match. Första matchen som sjumanna lag. Han tycker att det ska bli spännande. Så det blir till att dra på sig långkalsonger under jeansen och vinterjacka till det. Jag köpte en så fin mössa tidigare i veckan så den får också hänga med.
Eftersom maken är borta har vi morfars bil. Den är sprillans ny och helt underbar att köra. Jag tycker om att köra bil, cyklar ju till jobbet så när det ska köras någonstans tar jag gärna förarsätet.
Det finns så många familjer där nästan bara mannen kör, förutom hem från fester då vill säga. Vips så har åren rullat på och man vågar inte köra mera. Ops, tänkte inte på det........... Hur mycket kör ni?

Haha så här hade jag inte alls tänkt mig detta inlägg........
Fortsättning följer efter fotboll och handbollsmatcherna.
Kram :)

1 kommentar:

  1. Hej! Vad tråkigt att du också blivit förkyld! Krya på dig! Bra att du tar bra på dig så du inte fryser! Hoppas det går bra för lillebror idag!
    Själv kör jag varje dag till jobb, så jag åker gärna på fritiden! Kramar!

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina