Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 30 september 2009

Digitalkamera en underbar uppfinning!Jag är på jakt efter en ny kamera. Jag älskar att fotografera. Det är en utmaning att hitta det lilla extra i bilden eller att få till en kanonbra bild utan att den man fotograferar är medveten. Jag vill lägga ner tid på mina bilder och är väldigt kräsen när jag tittar på resultatet. Vi köpte vår första digitalkamera 2004. Här är två av de första bilderna vi tog.Just nu använder jag min Fars kamera. Där är lite fler finesser än vad vi har på vår gemensamma. Jag vill gärna ha en kamera där man kan skifta mellan färg och svartvita bilder. Vi får helt enkelt se vart det barkar hän. Jag gillar ju dessutom att suga på karamellen ett tag och se mig omkring. Kanske julbilderna i år blir något helt extra........ då vet ni. Hihi!

När barnen var små filmade vi dem massor. Varför tar det bara slut en dag? Kanske jag borde plocka fram den gamla stora manicken och chocka omgivningen. Vara som Stefan Holms pappa fast på handbollsträningen då.
Iallafall står det på min "to do list" att föra över filmerna till DVD skivor. Det kanske dyker upp flera dagar med några extra timmar.... då ska jag ta tag i saken.

Det var allt sålänge, vi hörs nog senare. :)

2 kommentarer:

 1. Såg du mitt tips på kamera? Du kanske vill ha en mindre?
  Dessa härliga bilder man har, speciellt på barnen!
  Jag gillar också stenar har en träskål på golvet. Ska nog fota den en dag. Jag brukar också plocka med mig stenar hem. Kram

  SvaraRadera
 2. Oh, dessa mulliga kinder! Jag kan inte titta mig mätt på barnen när de var små för tillfället! Det är inte mycket "mull" kvar hemma hos mig längre. Jag kan förstå vissa att man vill ha en bebis igen. Men det tillför ju mer än gos & mys!!!
  Lycka till i kameraletandet, fotografera är verkligen en kul "hobby"
  Kram, kram
  Forca Barca
  Monica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina