Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 19 september 2009

Älskade familj!

Godmorgon!
Solen skiner, dörren ut mot trädgården står öppen, ifrån radion hörs Lisa Syréns ljuva stämma, mitt te ryker varmt från helgmuggen. Kan en Lördag börja bättre?
Två veckor tillsammans 24 timmar i sträck. Kanske blir man trött på varandra eller får man abstinens när man är ifrån varandra.

Igår hade vi myskväll. Det bjöds på super gott kött. Marinerat i någon krydda från något arabland, grillat med omsorg.Till det åt vi klyftisar, en god sallad och lite vin i glasen. När jag kom hem från jobb fanns det en hörna med sol kvar i trädgården, där hamnade jag, medan familjens älsta och yngsta fixade med maten.

Efter maten bjöds familjen på bio. Lilla sonen hade fixat biljetter, numrerat säten och med hjälp, poppat popcorn. P betalade till oss alla...... Jag, maken , storebror + kompis = 20kr.
När vi satt oss fick vi titta på dryckeslistan........ Är han semesterskadad tro?
Jag har försökt fota den underbara lilla lappen men det blev inget bra resultat. Listan skall iallafall stoppas in i sonens sparapärm.

Det bjöds på
VATEN
KOLA
SPESIJALAREN
MJÄLK

Vi hade ännu en underbar kväll tillsammans!När jag sitter här och skriver och njuter av mitt liv går mina tankar till familjen i vår by som ryktes bort i en villabrand när vi var på semester. En far miste fyra barn, en make miste sin fru, på vår skola fattas två fina barn. Vad säger man...... Tag hand om varandra, njut just nu, spara onödiga måsten till en annan dag.
Kolla över era brandvarnare, sätt gärna upp en extra.

Nu ska jag snart packa min fina kylresväska, ha ha, Vi ska på grillning och lek tillsammans med lilla sonens klass. Vi ska träffas i Bokskogen som är så fin och det ska bli jättetrevligt. I kväll ska vi på fest hos fina vänner. det brukar bli god mat, massa skratt och någon form av sällskapsspel långt in på morgontimmarna.
Ha en toppen Lördag!
Kram :)

2 kommentarer:

 1. Vilken trevlig kväll!
  Jag hade valt en "spesijalare" den låter spännande! Sådana lappar är underbara att spara!
  Fint kort på hela familjen! Kul att få en ett ansikte på dig och mannen också!
  En underbar dag för att åka till Bokskogen! Ha det bäst! Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Vilken helkväll :). Har också sparat sonens små lappar ;).

  Så fruktansvärt tragiskt med branden. Jag är helnojjig med ljus o brandvarnare finns överallt...

  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina