Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 22 september 2009

200 inlägg

Hej hopp!
Nu skriver jag mitt 200:de inlägg. Jag gick och sög länge på karamellen innan jag började blogga. När jag väl startade blev jag fast i smeten ganska omgående, då menar jag inte beroende på så vis som det skrivs i media.
Det är mysigt att knäppa på datorn och mötas av en kul kommentar eller när man kikar in hos bloggisar man gillar och läser ngt tänkvärt. Vissa av er där ute känner jag ganska väl vid detta laget, även om vi aldrig träffats öga mot öga. Jag följer era vardagar och ni följer min. Vänner på avstånd, men ack så härliga.

När vi var i stugan i somras blev det inte mycket datortid för mig som ni kanske minns. Vi hade inte trådlöst med oss och morfar glömde sitt. Vilket elände.....
Jag kom på mig flera gånger med att tänka, ha, det ska jag skriva om på bloggen eller detta ska jag visa. Nu har jag lärt mig mobilblogga så några inlägg blev det från kefalonia och även framöver kan det komma inlägg mobilledes men det är inte samma sak. Att krypa upp i soffan med laptoppen och en kopp te det är ju min melodi.
Ge er själva nu en kram från mig och ha en toppen kväll. :)

Så här såg mitt första inlägg ut!!!
11 Januari 2009

Hej!
Så var jag på gång. Detta har jag tänkt göra länge.Jag älskar att skriva, fundera och diskutera.
Varje nytt år är det dags för ett nyårslöfte. Det gamla vanliga såklart...... jag ska gå ner i vikt, träna mera, vara gladare mot barnen, inte städa så mycket bla bla bla.
Detta året blir det minsann inga nyårslöften. Nej nu lever vi för dagen, alla tankarna finns där men har fått en annan innebörd det är inte längre löften utan ambitioner. Mycket lättare att leva med och kanske kan de tom förverkligas.........

Igår städade vi bort julen. Lika mysigt som det är att pynta, lika härligt är det att plocka undan. Allt blir så ljust och vårigt. Vilken årstid är bäst tro? Våren med allt sitt ljus, sommaren med värme och fågelkvitter, hösten med mörka kvällar, tända ljus och varmt te i soffan eller vintern med vackert snölandskap blandat med blask och tö. Jag är nog en höstmänniska men är väldigt glad över att bo i ett land med alla dessa årstider. Längtar efter att få uppleva våren snart. Få kratta i rabatterna planera för sommarens blomsterprakt, spela fotboll med mina pojkar och ta en kopp te med grannen i vårsolen.

Nu ska jag slänga mig i soffan med min bok. Jag har bara ett par kapitel kvar. Boken är väldigt spännande så det är synd att den snart är slut. Ett boktips alltså.... " På slaget tolv" av Nora Roberts. Maken och min stora son är på handbollsmatch. Ville vara där men lillebror hade andra planer. Men en bok i soffan är inte fyskam. Dessutom finns ju mobilen så jag kan hålla mig uppdaterad.
Kram på er alla!

6 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med bloggvänner! Jag tycker också det är härligt att "mysa" med datorn. Jag hoppas att jag inte blivit beroende... men jag bloggar ju i stort sett varje dag, men jag tycker ju att det är så roligt!
  Tycker om att man både kan skriva om allvarliga saker och att man kan skämta! Ha det super! Kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej igen!
  Imponerad nej!! Jag säger det igen, ett skitprogram är det och ändå så är det på något sätt komiskt fast det är även tragiskt.
  Håller med dig om att en inredningstidning ger mycket mer än det programmet! Är det en "snackis" på ditt jobb också? Kram

  SvaraRadera
 3. Hej igen! Jag glömde berätta vad jag har för kamera ju! Det är en Canon 30D + objektiv till EFS 18-200. Kolla Blocket där du kan få bra saker till hyfsade priser! Kram igen!
  ps Kameran hjälper till en hel del när du ska ta bra bilder!

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara hålla med att det är så roligt att blogga och kolla in andras bloggar. En del tycker kanske att man lämnar ut sig allt för mycket men bara det känns ok så tycker jag att man kan göra som man vill!

  SvaraRadera
 5. Åh ja jag håller med! Ibland kan jag känna en smula dåligt samvete för att jag inte har skrivit eller kommenterat på ett tag men då försöker jag säga till mig själv att bloggen ska bara vara en källa till glädje och inspiration (och delade motgångar också förstås) men i alla fall inte för stress, press och måsten. Det gäller att veta varför och hur man vill använda den och bloggvännerna är verkligen en av de främsta anledningarna till att jag fortsätter!

  Grattis till 200e inlägget! Hoppas det bli många kvällar i soffan med the och dator till!

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Vad kul med 2oo:a jubileum!
  Själv är jag uppe i 83 inlägg, och har inte tänkt på den siffran i kanten. Jag måste fira 100 på något vis när det är dags!
  Mobilblogga var ju fräsigt, det får jag väl också lära mig.
  Alltid lika spännande att hälsa på hos dig!
  Kram från Monica

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina