Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 27 augusti 2009

Sensommarmys

Hej vänner!
Vi har grillat klart, middagsdisken är undanplockad och jag sitter vid datorn med ett glas vin och kollar runt lite. Det börjar bli lite kallt så snart får jag gå in eller ta en pläd om benen. Barnen och deras kära pappa spelar bandy här i vändzonen med grannarna. Fyra vuxna karlar och en bunke barn. Jag tänkte packa lite eller tankemässigt förbereda iallafall. tänk om fyra dagar åker vi till Grekland, som vi har längtat. När vi började planera för denna tripp var vårt stora dilemma om lillebror skulle fixa det.Ha ha han är ju hur stor som helst, det kommer gå galant. Vi kollar väder och båtar mellan öarna samtidigt som vi planerar vilka sevärdheter vi ska besöka. Visst är livet toppen!
Kram så länge! :)

3 kommentarer:

 1. Vad härligt att åka!! Ska ni till Athen? I så fall får du reka lite till mig! ;) Själv sitter jag vid datorn, maken är på invigning och barnen är på cirkus.Kram

  SvaraRadera
 2. Ohh så härligt det låter! Har rest massor bland de grekiska öarna. Älskar det hela :).

  Hörde på tv att det skulle bli fortsatt varmt hos oss...Så vi ska njuta av grillat o uteliv o vin på altan o dra till oss de sista gnuttarna av sensommaren!

  Sonen har inte permis i helg så vi kan äta precis det vi vill! Det blir grillade scampispett med pilgrimsmusslor... o svalt underbart gott vitt vin... *mmmmmmm*

  Stor kram o önskar er en skön Greklandsresa

  SvaraRadera
 3. Just det, semester nu för er, lyxlirare där...

  Är tillbaka på jobbet på måndag, och kommer ta emot dig med öppna armar när du återvänder solbränd och fräsch!

  Till dess, många kramar!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina