Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

fredag 31 juli 2009

Vi är hemma igen.........grillen är tänd.

Hello folks!
Då var vi hemma igen. Från ett paradis till ett annat. Vi har haft det toppen. Jobbat såklart, men myst massor och laddat batterierna tillsammans med släkt och vänner. Jag har fotat en del så visst kommer det bilder framöver men det blir en annan dag. Nu är grillen tänd och det fräser gott ifrån älgfile´n. På spisen puttrar potatisen och vi njuter av ett gott glas vin. Allt är som det ska med andra ord.
I morgon bär det av på bröllop. Jag har köpt en underbar klänning och visst känns det extra roligt att klä upp sig när man, hittat DEN klänningen. Makens slips matchar perfekt så det kunde inte blivit bättre. Jag har saknat er bloggare ska ni veta. Familjen har mobbat mig en del och när goda vänner hade mobilt bredband med sig till stugan lyckades jag snylta till mig en liten stund framför datorn.
Många gånger har tanken slagit mig att det ska jag skriva om på bloggen så jag har en del på lager. Ha ha massor har jag att läsa också. Hoppas ni alla har haft ett par sköna veckor.
Kram för i kväll :)

1 kommentar:

  1. Jag är såå glad att du är hemma igen! Jag har saknat dig, men man behöver semester också!
    Ser fram emot bilder från er fina stuga som egentligen är ett hus! ;)
    Får man se klänningen? Nyfiken! Jag vill också gå på bröllop, det är så roligt! Kramar Jessica

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina