Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 6 juli 2009

Soffläge....

Hej gott folk!
Har nyss bänkat mig framför tvn. Ska ge Allsång men Lotta en chans till, gillar Charlotte Perrelli. Senare i kväll har Prison break säsongspremiär så det verkar kunna bli en helkväll i soffläge. Ska bara fixa största tekoppen med favvo te (Grön och skön, kahls) och ett par bitar choklad. Maken och stora sonen är på jakt så ingen märker att jag lyxar till det lite extra denna blöta måndagskväll.

I Lördags var vi på en helt underbar fest hos en fin vän. Min alldeles älsta vän faktiskt. Vi lärde oss både krypa, gå och senare läsa och ragga killar tillsammans. Nu har hon tillsammans med en nya kärleken flyttat in i en fin ny villa.
Vi var 47 vuxna och 20 barn. Solen värmde gott ända fram på små timmarna och vi hade fantastiskt skoj. En av gästerna var fina Cissi. Vi har inte träffats och pratat på många år. Visst har vi setts men bara pratat ytligt. Nu satt vi tillsammans en hel kväll och bla bla bla. Minns ni inlägget om första kärleken? (se den 6 maj) Där var Cissi inblandad.
Maten denna kväll gick inte av för hackor. Det var en stor underbar buffé med allt man kan tänka sig. Jag som älskar plockmat njöt som fisken och hittade ett och annat som jag själv kommer att bjuda på framöver.

Denna Måndag har faktiskt gått alldeles för fort tycker jag. Visst vill jag att just denna vecka ska gå lite fortare än andra, men hallå.......
Min mysiga Maria har varit på besök. Vi fikade, barnen lekte och vi pratade på..... som vanligt hann vi bara med hälften. Visst är det väl konstigt, med vissa människor kan man prata hur länge som helst, och ända känna när man sagt hejdå, att jag skulle ju berätta att eller nu glömde jag ju.......
Vi brukar skoja och säga att vi skulle behöva åka bort en helg tillsammans för att hinna med allt.

Nej vet ni va... hur blev det med tv tittandet?
Tack och hej leverpastej!

5 kommentarer:

 1. Det är så härligt att gå på fest, speciellt när man träffar vänner som man inte ser så ofta. Jag gillar också plockmat, mums!
  Jag tittade på Prison Break i början, var lite småkär i Wentworth Miller! ;) Men av någon anledning så missade jag flera avsnitt och gav upp. Just nu kommer jag inte in förrän klockan 10 om kvällarna så det hinner inte bli så mycket tv-tittande, ligger ute i hammocken och läser!/Kramar Jessica

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig fest du varit på :). Äntligen börjar jag se ett ljus i mörkret, köksmontören jobbar som en iller ;).

  Läser om dina radiominnen o det är samma med mig. Jag älskar radion o fann i år den förträffliga SMS tjänsten på sr.se. Får nu ett SMS en halvtimme innan Sommar börjar så nu missar jag inte programmet.

  Radion tillhör min barndom o har så många ljuvliga minnen förknippade med den. Har också lyssnat till Astrids högläsning o hennes röst skapar fortfarande ett lugn inom mig ;).


  Kram fr "radionörden"

  SvaraRadera
 3. Så underbart det är att träffa gamla vänner, men även nya. Specielt när man känner att man kan prata om så mycket.
  Jag hoppas att resten av din njutningskväll blev underbar..
  Kram Natalie

  SvaraRadera
 4. Ha det riktigt skönt och njut av din semester!! Vi ses! Kramar Jessica

  SvaraRadera
 5. Så härligt att läsa om en underbar fest. De flesta fester är litet som att man kommer-dricker-äter-pratar för att det förväntas att man är trevlig-går. Jag saknar de där långa festerna med mer ingående samtal.

  Kanske skulle man ta och ställa till med en sådan själv...? :)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina