Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 3 juni 2009

Årets sommarpratare!

Så presenterades årets sommarpratare med pompa och ståt precis som vanligt. Sommarpratarna i P1 är helt klart sommar för mig. Under hela min uppväxt lyssnade mina föräldrar på detta program och bara introt ger mig sommarkänslor. Vattenbrus, nya härliga badlakan, sand mellan tårna och färskt franskbröd med räkost.
Nu förtiden diskuterar vi de olika namnen och väljer ut favoriter. En av årets favoriter är såklart Ingvar Kamprad som inleder årets Sommar den 20 juni kl.13.05 Är du ingen "sommarlyssnare" sedan tidigare ge det en chans i år.
Några spännande namn är författaren Linda Olsson, Hanna Hellquist, Kristian Luuk, Bodil Malmsten, Cecilia Frode och Tomas Ledin.
Kram :)

2 kommentarer:

  1. Jag älskar sommarpratarna!! Jag vill försöka lyssna på varenda en men problemet är att jag jobbar mellan 11 och 18 varje dag...suck. Men numera kanman ju lyssna på datorn!

    Kram Emelie

    SvaraRadera
  2. Tänker alltid att jag ska lyssna, men det blir aldrig av. Får göra ett nytt försök i år!
    Kram Jessica

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina