Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

lördag 18 april 2009

Partydax here we comes....

Sitter vid köksbordet denna förmiddag. Äter en enkel lunch, har toning i håret och funderar ut vad vi kan tänkas ha glömt packa ner inför denna Lördagskväll.
Om en timme lämnar vi av lilla M hos mormor och morfar. Där ska han ha disco i kväll. Mormor har fått vissa diriktiv på vad hon skulle inhandla inför denna kväll. Bubbeldricka gärna röd, ostbågar och lösgodis. Han har packat ner fina vita skjortan, västen och de nya jeansen. Det är härligt för de är lika roligt för mormor och morfar som för honom. Maken och jag ska på stor 40årsfest i storstaden. Vi ska bo på hotell och njuta riktigt ordentligt.
Ha det toppen ni också.!!!
Kram:)

2 kommentarer:

 1. Åh vad härligt att bo på hotell och allt. Hoppas att ni får en riktigt härlig helg! Jag ser lillkillen framför mig uppklädd och fin, vilken sötnos han verkar vara :)

  Tack söta du för de vämande orden på min blogg. Tänk vad härligt det är att blogga, man får så otroligt mycket tillbaka. Det jag uppskattar mest är definitivt kontakten med andra bloggare, att ge och få meningsfulla kommentarer. Lite som att ha en brevvän när man var liten :)

  /Emelie

  SvaraRadera
 2. Mysigt att bara få rå om varandra och njuta av att bo på hotell! Hoppas ni hade det trevligt på festen! Själv var jag på Glitter och Glamour fest i går. Kan säga att jag känner mig lite hängig idag...
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina