Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 9 april 2009

Delad Glädje blir dubbel glädje.

Hej på er!
Förvandlade mig till påskkärring och körde en sväng till min syster. Hennes flickor är i precis rätt ålder för mostertrams.
Jag ringde på dörren, förställde rösten och frågade om jag fick komma in. Stora M var ganska tyst och tittade lite avvaktande på mig. Lilla M pratade oavbrutet med mig. Hej häxan, visst är du moster. Moster är du häxan eller? Det var så härligt att se dem båda. Jag hade med mig en korg med lite saker bla stora påskharar i choklad och vars ett paket. Stora M fick en femdelad kryddburk med olika sorters strössel i. Strössel är lite av en favorit just nu. Lilla M fick "stompebyxor" också det, det bästa hon vet. Sedan satt lilla M i mitt knä ända tills jag skulle åka. Var tredje minut sa hon...moster du va häxan moster. Älskar mina fina små hjärtan
Kram :)

3 kommentarer:

 1. Willys!! Tack för jag letade på Ica Maxi o hittade fikon o annat med ingen dadel...

  Kram o tack

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att hitta hit! Och vilket underbart hus ni har gjort iordning, jag förstår verkligen att det är en dröm att komma dit och släppa all stress... och sååå fint!!!

  Hit kikar jag gärna igen!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. En moster som du borde alla få lov att ha!! Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina