Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 26 februari 2009

Tidig morgon!

Sitter på jobbet i mörkret! Det verkar som om jag trivs bäst i mörkret när jag skriver........ eller är det då jag har tid. När jag cyklade hit i morse kl sex så sjöng fåglarna så vackert för mig. Det är ett underbart vårtecken tycker jag.

Efter min spakväll tittade jag på en film jag länge velat se. Spåren efter filmen finns fortfarande kvar, synliga omkring mina ögon. Jag grät nästan konstant i två timmar. Filmen heter " Ps, I Love You! " Den handlar om en kvinna som mister sin man och hennes väg tillbaks till ett vanligt liv. Gerry som hennes man heter har skrivit brev som kommer till henne på olika sätt. Filmen var gripande men mycket sevärd. När maken och pojkarna kom hem var filmen precis slut. Det var extra härligt att få krama om mina viktiga ingredienser för ett bra liv. Pojkarna hade haft det toppen härligt och lillebror hade somnat i bilen, hjälpte honom av med kläderna och stoppade en varm och lycklig kille i säng. Storebror hade mycket att berätta men vi beslöt att spara det till i dag!
Hoppas ni får en härlig dag. Vi hörs i kväll.
Kram :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina