Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 29 november 2016

Allt om mat

Allt om mat är en favorit sedan många, många år.
När det dimper ner en ny tidning i brevlådan läser jag den alltid på samma vis. Bläddrar snabbt igenom den och lägger den ifrån mig till ett senare tillfälle.
När det är lugnt och med en kopp kaffe som sällskap bläddrar jag sedan sakta,sida för sida.
Inledningssidan där chefredaktören "tänker till" läses noga. Brukar du hoppa över " Välkommen sidan"
Gör i så fall det till en ny vana att läsa den. Den är ofta både tänkvärd och knyter samman tidningen.


I dag klurar jag på mingel tilltugg. 
Vi ska ha en glögg fest och jag vill duka upp ett stort bord med massa gott och vackert, juligt mys.
Vi blir ganska många och jag vill ju att det ska finnas något till alla. Om  myset sedan går att förbereda är det det bästa.
Jag har såklart några favoriter och dem kommer jag att dela med mig av till dig. Hur gör du? Fixar du alltid till ngt nytt eller har du någon favvo som du återkommer till år efter år.


När jag bläddrar genom gamla tidningar känns mycket igen. Vissa recept är återkommande och andra blir liksom en aha, javisst ja. Det var ju gott!


4 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Tror faktiskt inte att jag läst inledningen en enda gång i en recepttidning men det ska det bli ändring på :)
  Och nej, 20 skulle jag inte vilja vara igen. Däremot är jag övertygad om att det inte är för sent att göra mycket av det man vill även efter 40 och lite till ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Tittar in och önskar dig ett gott slut och ett härligt 2017. Kram Åse

  SvaraRadera
 3. Ja, alltså nu läser jag ditt inlägg...kanske lite sent efter glöggfesten. Själv har vi glöggfest varje år och vissa favoriter, återkommer varje år och gästerna verkar aldrig tröttna på dem.

  Själv älskar jag tidningen Lantliv Mat & vin där brukar jag leta rätt på lite inspiration då och då

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 4. För fake rolex att utveckla Tourbillon 1-rörelsen, konsulterade Horage med andra schweiziska fake omega timepiece-tillverkningspecialist La Joux-Perret. Med erfarenhet av att producera både helt nya klockor och fake breitling rörelser var La Joux-Perret en idealisk partner för att utföra en visserligen ambitiös uppgift. HORAGE: s mål, återigen, var att skapa fake tag heuer en grundligt Swiss Made tourbillon, med alla kännetecken för design och prestanda, för en bråkdel fake cartier av vad de flesta andra Swiss Made tourbillons detaljhandeln för på marknaden. Till exempel använde HORAGE och La fake IWC Joux-Perret nya CNC-maskinskärningstekniker för att producera rörelsekomponentdelformer som tidigare endast var möjliga när de tillverkades för hand. Viktiga fake panerai delar av Tourbillon 1-rörelsen är användningen av kisel (nästa gen-teknik) i rörelsens regleringssystem, fake audemars piguet skeletoniseringen av strukturen (av estetiska skäl kompletterande med HORAGE-logotypen) och den tillgängliga COSC Chronometer-certifieringen (de är fake patek philippe korrekta ).

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina