Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 31 oktober 2016

Så underbart med feedback

 Hej på dig!
Idag är jag en gnällig en. Inflammation som blommat upp lite varstans gör att jag haltar, har värk och känner mig allmänt gnällig. Skit också tänker jag den ena minuten, varför ska jag vara drabbad av denna pestiga sjukdom. Nästa minut gaskar jag upp mig och tänker att jag faktiskt inte haft något skov sedan i våras och det är ju helt underbart. 
I lördags var vi på en väldigt konstig middag på Grand hotell i Lund. Det var jag, min kära och min syster och svåger. 
Temat för kvällen var " Middag i mörker " 
Det var så spännande, berättar mer detaljerat senare. 
Just nu vill jag ge er lite pusch för positiv feedback. När ni känner att någon gjort eller sagt ngt fint, tänkvärt, härligt eller klokt. 
Glöm inte bort att bemöta det. Att få en komplimang eller feedback är så viktigt. Jag har från flera håll fått höra hur roligt det är att jag kommit igång med bloggandet igen. Jag har varit saknad, det jag skriver uppskattas. Jag är så glad och det stärker min ursprungliga tanke med bloggen. 
Nämligen att förmedla vardagliga tankar och funderingar, få dig som läsare att tänka till och värdera, och ta till dig det som berör dig, på ditt sätt.


Stor kram Kristina 

3 kommentarer:

 1. Gillar att läsa dina kloka,tänkvärda och inspirerande ord! Är glad att du hittat lusten att skriva igen!Det är så sant det du skriver tycker man att något är bra så ut med det! Ta hand om dig!/ Åsa E

  SvaraRadera
 2. Jag håller med de som skriver att det är härligt att du kommit igång med bloggandet igen. Jag har saknat det och tycker om att läsa det du skriver. Även om jag inte alltid skriver en kommentar. Tråkigt att du fått ett skov. Jag känner igen det där, även om vi inte har samma sjukdom. Jag hoppas det går över snart.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 3. Instämmer till fullo med kommentarerna ovan - är också glad att du är här igen. Och jag kommenterar inte heller alltid, men tror att vi är precis överens om att det är just precis så det får vara. En liten hälsning då och då, men vetskapen om att det finns någon därute som faktiskt gillar vad vi skriver är så himla fin!

  Hoppas det onda försvinner snabbt!
  En fin vecka till dig<3
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina