Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 14 maj 2013


En bukett rosor 

Hej min vän!
Hoppas du har det bra denna tisdagskväll. På tv:n är det hockey, maken och lillebror sitter där och berättar för spelarna hur de borde göra. Storebror sitter på sitt rum, "tjattar" med kompisar och spelar fifa. Vill man ha honom hos sig får man allt locka ut honom. Fast i kväll är det riktigt skönt att sitta här vid köksbordet i min ensamhet. Tankarna vandrar fritt och jag klickar mig runt bland bloggar och inredningssidor. Min tekopp är tom, kanske borde jag brygga mera. Min hals är gnällig och te med honung gör susen. I kväll dricker jag Kalmar blandning. Det är riktigt gott! Mina föräldrar brukar köpa te med till mig när de varit på resande fot.Dagens bukett rosor är förvisso inte krispig och ny men tanken är god. Blommorna är till dig - till dig som kikar in här, läser och kommenterar, och till dig som själv skriver och fotograferar det som lockar mig.
Tänk vad bra vi är för varandra.

Nu har jag läst ut ännu en bok av herrarna Buthler och Öhrlund. Jag fattar inte att man kan skriva en roman  tillsammans med någon annan utan att det märks i texten. I morgon blir det en runda till biblioteket, hoppas jag missat någon bok. Är du sugen på en deckare så låna eller köp. Jag tror att jag har skrivit om dem tidigare, men om inte så börja med mord.net


8 kommentarer:

 1. Attans också att jag missade fotoutmaningen med ett sånt roligt tema. Jag lovar komma igen, tappar bort mig själv och glömmer helt bort. förlåt

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja den blandningen är verkligen god. Jag brukar också dricka den. Ska tänka på dig nästa gång jag sitter där med koppen under näsan. Vill du ha mer så får du säga till, jag kan köpa till dig!

  Tack för buketten, den luktade jättegott och är så fin! Du är värd en du med!!!! Du inspirerar mig mycket med dina inlägg och det vet du redan om men jag skriver det igen! Tack för att jag hittade till din sida!

  Här var det hockey på tv:n också men här kommenterade ingen spelarna...fniss.

  Angående utmaningen så var jag så sugen på att vara med den här gången men annat blev prioriterat. Skyltar finns det så rackans många runt omkring en, vart man än går så står de där och signalerar sina olika budskap.

  Sv:// jag har köpt lite mer växter som jag ska sprida ut i kullen. Hoppas och tror att det kommer att bli riktigt fint där framöver.

  Näe, nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigt i morgon...gääsp..
  God natt kram från mig till dig vännen!
  Veronica

  SvaraRadera
 3. Jag är ju på bokjakt så det ska jag kolla in!

  Vackra rosor, en av favoritblommorna. Främst när den börjar tappa sina blad.
  Vet inte varför men jag älskar den där sköra känslan.

  Kram till dig/Hannis

  SvaraRadera
 4. Krya på dig Kristina!

  Någon dag framöver när jag får lite bloggtorka, då kan jag göra ett inlägg om skylten :-)

  Ikväll skall jag hem till min dotter och träffa en tjej som skall rita och sy (designa och skapa) min klänning till bröllopet. Tre månader kvar till bröllopet :-)

  Ha det bäst

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas du snart är bättre i halsen så du kan njuta av det vackra vädret.
  Jag är en människa som läser böcker i perioder. Jag började på "Femtio nyanser" boken (den första) men hade inte inspirationen att läsa, så det blev knappt 1/3 av boken läst innan min äldsta dotter snodde den åt sig. Men det gjorde inget. Jag har så mycket annat att hitta på just nu, så hon får gärna läsa den.
  Mycket vacker bukett även om den inte är purfärsk. Man blir glad ändå.
  Ha det så bra

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 6. Så fin tanke med din fina bukett rosor. Det är verkligen trevligt att kunna titta in till så många fina bloggar som det finns. Krya på dig Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Det låter som att du har det ganska mysigt där du sitter och skriver och funderar ;) Rosor är du också värd kära vän och jag hoppas att gott te hjälper mot en gnällig hals.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Känner igen det där med att sitta i soffan och tala om vad spelarna (både hockey & fotboll) ska göra. Här hemma finns en till som gör så... Gärna en svordom i bland också och tjejerna undrar: "Pappa varför måste du säga f-an så högt?".
  Så gulligt med rosorna!! Ha en bra dag!
  /Melinda

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina