Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 16 november 2010

Tjuvar och banditer

har alltid skrämt mig. Jag känner faktiskt inte många som haft inbrott och inte en enda som blivit rånad men ändå. I dag på radion hade de en lång intervju med Malmö polisen om just hus inbrott, om hur de ökar nu under den mörka årstiden då vi nästan skyltar med om vi är hemma eller inte.
Vi ska så klart ha larm på huset, timer på våra lampor, berätta för våra grannar om vi åker bort, men dagens hetaste tips var ändå att det ska se ut som om vi är hemma även om vi är borta. Låt kastrullerna stå framme på bordet, tvätten hänga på tork över köksstolarna och legobitarna utvräkta över hela vardagsrumsgolvet.

Haha!!! Hemma hos oss hade det varit som om att skriva på ytterdörren att vi inte är hemma. Jag avskyr när det ligger saker strödda omkring och visst är det väl så mycket skönare att komma hem när det är städat och undanplockat.
Vad har du för tankar och erfarenheter när det gäller inbrott.

Bör väl tillägga att det inte finns så värst mycket att stjäla hos oss mer än vårt privatliv och känslan av att äga sitt eget hem och bara bjuda in de vi själv vill.
Basta!

1 kommentar:

  1. Vi skaffade larm för att alla på gatan har, så då kändes vårt hus som ett givet alternativ om man skulle göra inbrott.
    Jag tycker det värsta är att någon bryter sig in i det som är mitt privata, sakerna går alltid att ersätta, men inte kränkningen.
    kram

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina