Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 8 november 2010

Tända ljus, en sprakande brasa

och mys med familjen, ja det är en enkel och helt korrekt beskrivning av vårt höstlov.
Vi drog iväg till stugan med bilen fullpackad av god mat och dryck, böcker, filmer och varma kläder.Vi har sovit länge......läs lillebror och jag.......gått långa skogspromenader, plockat massor av svamp, hackat is, skrattat, tittat på tv, fällt träd och rensat lite i skog och mark. Vi har även byggt ett nytt soffbord och varje kväll gått upp till landsvägen med endast stjärnorna som vägvisare.

Vi kunde inte ha haft det bättre.

Försöker återskapa känslan av lugn och harmoni med tända ljus och en kopp te, men känslan blir inte den samma. Längtar redan tillbaka :)

Har kikat runt hos många av er denna måndag. Ni ger så mycket av er själva och inspiration inför en stundande jul smyger sig på. Det är bara tre veckor kvar till första avdent. Jag plockade med mig grönmossa hem från skogen och det står en stol i trädgården som behöver snyggas till lite.......

Tjingeling!

3 kommentarer:

 1. Det låter jättemysigt.
  Sköt om dig!
  Kram Monica

  SvaraRadera
 2. Det låter väldigt fint. Synd att man man akdrig kan återskapa den där känslan man har när man är borta av fullkomlig harmoni, helt avslappnad, när man är hemma. Istället får man glädja sig åt de tillfällen man har av att åka iväg och hämta andan.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt lov ni hade! Massor av svamp-biten lät allra bäst. Vi har inte plockat en enda svamp. Förut följde vi alltid med makens mormor till hennes bästa ställen, men nu orkar hon inte gå i skogen längre. Vi tar oss inte heller tid att åka hela timmen bort till just den skogen och inte blir det av att vi letar här hemma heller! Nåja, bättre svamplust nästa år! Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina