Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 16 november 2010

Splöfs lät det

från vardagsrummet i gårkväll.
Visst är det väl spännande med alla dessa ljud som vi lagrar i hjärnan. Genom att lyssna noga kan jag följa makens fix i köket och vägleda honom i jakten på tex choklad :) eller höra vem som kommit hem bara genom att lyssna på personens sätt att röra sig. I korridoren på jobb kan man ibland höra stegen vem som är på väg till arbetsrummet
och med förbundna ögon kan man i lekens värld identifiera många olika föremål.

Men just detta splöfs var för mig alldeles nytt........
Vad var det, sa jag till P och reste mig upp från stolen i matrummet, ingen aning fick jag till svar...När jag tände ljuset ett par timmar tidigare var det en hög tunn vacker kant och lågan fladdrade så fint långt ner i ljuset. Detta borde jag föreviga tänkte jag , vilket konstverk och så fint ljuset lyser genom stearinen.........

Haha!!
Nu vet jag iallafall hur det låter när ett ljus fullständigt faller samman.Jaja det blir väl till att ta en tur till IKEA och inhandla ett nytt ljus. Jag tycker om när det lyser i fönstret men ett splöfs ljus vill jag inte ha där.

Tjingeling!

2 kommentarer:

 1. Vad lustigt, det där berättade en kompis att det hände henne också ljuset bara plöfsade av. Hennes ljus var inhandlat på IKEA, kanske var ditt det också?
  kramar!

  SvaraRadera
 2. Kul att hitta till en ny blogg!:) Hit kommer jag gärna igen.
  Det där har hänt mig också, men med ett ljus från Partylite som kostat bra mycket mer än IKEA:s. Jag tyckte att det var lite otäckt att det kunde bli så där.
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina