Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

måndag 15 november 2010

Hum undra om

det kan bli ngt av de här blommorna. Tanken är att de skall sys ihop till en sjal fast det finns inget mönster så jag vet ännu inte om antalet blommor räcker. Får helt enkelt lägga upp dem på matbordet och "låtsat" forma en sjal.

Att vara hemma och bara vara, är väl ngt som vi till mans kan längta efter då dagarna far fram som ett X2000 tåg. Om jag bara fick ett par dagar för mig själv skulle jag måla, shoppa, läsa böcker, fotografera och fixa i trädgården. Hämta kraft och dricka kaffe i pyjamasen halva förmiddagen. Mmmmmmmm vad mysigt :)

Men nu när jag är hemma finns ingen ork och det känns konstigt. Jag vill så mycket men kraften är som bortblåst. Vila är faktiskt svårt när man måste. Tankarna drar iväg med mig och jag blir spänd i kroppen. Vad bra det vore om man kunde få ett färdigt recept på hur saker och ting bör fungera för att kroppen ska bra. Ett vanligt formulär med små rutor att kryssa i.
Skämt och sido att lura sig själv fungerar också bra.
Idag är jag lyxhustru och tänker ligga i soffan lyssna på
Kajsa Ingemarssons " Bara vanligt vatten" brygga en kopp kaffe och bryta mig ett par bitar choklad.
Visst låter det toppen!

So long!

3 kommentarer:

 1. Det låter absolut toppen.
  De små virkade blommorna ser jättegulliga ut. Först kan man ju göra en liten sjal och sen bygga på den allteftersom fler blommor blir virkade. Kul att vara lite kreativ, det är rogivande och tillfredsställande.
  Om nu inte tankarna far i väg alldeles åt galet håll d.v.s!
  Ta hand om dig.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt det låter! Och de där blommorna är ju så fina, kanske kan man sy in dem i en virkad sjal, det hade varit vackert!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas det blir en vacker sjal! kan se den framför mig!
  kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina