Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

torsdag 14 oktober 2010

Kan inte titta mig mätt

på mitt fina Mateusfat som inhandlades för ett par månader sedan. Färgen är egentligen inte alls jag, men till de vita, grå och svarta i vardagsrummet blir det så rätt.


I kväll är det mys blandat med fysikprovs pluggande som gäller. Fysik är inte min starka sida, inte ett ämne som jag gillade i skolan om man säger så. Storebror älskar fysik och kemi så det är kul att förhöra honom och lärorikt för en gammal mamma. När vi blandar pluggandet med kvällsfika och tända ljus går det alltid så mycket bättre. Något som vi har gemensamt i allafall :)Kände att det behövdes en bild till.........
Maken är på älgjakt och jag är biosugen, hum har någon ngt att rekommendera som passar ensam mamma med två pojkar, 13 och 9.

Ha en fortsatt mysig kväll
Kram till er alla / Kristina

8 kommentarer:

 1. Älskar det. Så fint!

  Ha en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så tjusigt fat!

  Den nya avatar filmen ska vara en hit för pojkar in den åldern. Anton tjatar om att han vill gå och se den och Emma ska se den ikväll.
  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 3. De där faten är ju så snygga och jag gillar färgen!
  Hoppas du får en mysig helg!
  kramar

  SvaraRadera
 4. Fatet är jättesnyggt. Men jag skulle allra helst vilja ha din fina betongljusstake. Älskar den.

  SvaraRadera
 5. Mateus faten är ursnygga!
  Ditt restaurangtips hade vi behövt då vi var därnere o installerade sonen. Men jag spar den till nästa trip :).

  Sonen han stormtrivs därnere o vi får nog inte se honom förrän till jul... Känns lite konstigt. Jag menar har man nu haft honom i 20år, tar det ju lite tid att vänja sig vid att inte ha honom ;).

  Stor varm kram

  SvaraRadera
 6. Hej, tack för dina tips! Ska genast göra den där positiva negativa grejen, lista för mig och bok för honom. Det lät jättebra.
  Vi åker hemifrån 7:15, jag går upp 5:15... så tid har vi... Måste gå upp så tidigt bara för att vara säker på att faktiskt komma iväg till 7:15. Det är galet. Nu har jag kommit på en sak han vill ha iallafall. Vi gör polarkaka med ost skinka och oregano varje dag, värmd i micron, då tycker han att han får pizza till frukost. :-)
  Som sagt så skrev du kloka ord. Tack för det!
  Vi föräldrar kan hjälpa varandra bara vi vågar be om hjälp.

  Anna

  SvaraRadera
 7. Goaste vännen, maila mig på dubbelorn@hotmail.com.

  Hann både läsa o kommentera alldeles nyss... ;)

  SvaraRadera
 8. Jättefint!

  Det låter alltid så mysigt när ni pysslar på kvällarna med än det ena, än det andra. Temys och läxläsning låter som en fantastisk kombo.

  Tack för din kommentar. Ibland är det inte orden som räknas utan tanken. Hoppas att du mår bättre du med. Bloggandet är bra. Det stärker med alla fina människor som skänker en tanke.

  Stor kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina