Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 29 september 2010

Ville bara

kika in en liten snabbis och säga hej.
Mitt huvud värker, attans, jag har ofta huvudvärk nu för tiden. Konstigt eftersom jag verkligen lever som jag lär. Promenerar varje dag, dricker mycket vatten, sover gott, och faktiskt så många timmar som sig bör.
Hum.....

Ikväll ska jag ha inte ens sätta mig på soffekanten. Lillebror tittar på halv åtta hos mig och när jag är klar här, och disken efter kvällens middag är borttrollad ska jag krypa ner i badet. Maken är på jaktmarken och lillebror har fått lov att vara uppe till nio. Det vankas spelkväll med brossan efter åtta. De har någon turnering på G, jag fattar noll. Båda barnen är flitiga läxläsare och det måste premieras ibland. Annars är jag av den typen som är benhård med kvällstider. Att sova mycket när man växer och idrottar är A och O. BASTA!! Snälla mamma, hjälper sällar på vardagarna.

Var en sväng på ett köpcentra nära mig och lämnade tillbaks en klänning. Gick en sväng i några butiker men hittade nada. Vet inte vad jag vill ha riktigt. Gillar höstens färger, men kan inte riktigt bli överens med alla vollang tunikor och stora koftor. Var handlar ni? Kanske borde jag besöka nya butiker. Visst är det så att man lätt fastnar i en viss stil.
En butik som jag iallafall aldrig missar att kika in i är Bokia. Inga kläder så långt ögat kan nå men så mycket annat som jag MÅSTE ha. Köper såklart inte alltid ngt men njuter av att röra nya böcker, läsa på baksidan och hitta nya författare.
Det blev två nya böcker denna . Två pocket för 99 med stöd för bröstcanserfonden.
"Lyckan, kärleken och meningen med livet" av Elizabeth Gilbert
"Den man älskar" av Emily Giffin
Återkommer så klart med recensioner senare:)
Dessutom köpte jag MINI MIG för barn, lagom gåbort present då lillebror har kalas på agendan i helgen.

Nej vet ni vad, nu ska jag ta i tu med disken,
hokos pokus, simsala bim.

Varmt vatten med badolja, skum i massor och tända ljus here I come:)

7 kommentarer:

 1. Stora härliga koftor och sjalar gillar jag på hösten, gärna till jeans eller tights. Gärna enkelt men ändå snyggt.
  Håller med om att läggtider på vardagarna är viktigt, man märker så tydligt att de inte orkar annars.
  Hopas du njöt riktigt av badet!
  Var en snabb sväng inom din by i fredags och när jag är där, vilket inte händer så ofta spanar jag alltid efter ett hus som ser ut som ditt! Har ännu inte sett något som liknar det jag skymtat på bilderna. :)
  kramar!!

  SvaraRadera
 2. Lyckan, kärleken & men... hade du ju kunnat låna av mig!!! Den andra kan du gärna få recensera. Skönt att krypa ner i ett kvällsbad och bara njuta då & då. Huvudvärk lider jag också bitvis av utan att förstå varför. Men jag stoppar i mig Ipren för jag vill inte gå runt och ha ont. Bra eller dåligt det vet jag inte.
  Apropå kläder gillar jag volanger och lite pös som omväxling till det tighta. För då händer det nått i allt det enfärgade.
  Ha en bra helg - vi hörs!
  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Hej igen! :)
  Jag hyrde bord och stolar på Partajservice, heter de så? ;)
  kramar Jessica
  Då vet jag att jag måste ta mig in bland husen nästa gång! ;)

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag håller med dig. Jag älskar hösten färger men jag har också ledsnat på dessa stora tunikor och volanger. Gillar det alpina modet som kommer där koftorna sitter tight. Själv är jag på sko jakt måste köpa ett par nya stövlar. Ha en härlig fredagkväll!

  SvaraRadera
 5. Hej fina du!
  Du har en award att hämta hos mig!
  kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du har sluppit din huvudvärk vid det här laget... Kram.

  SvaraRadera
 7. Hoppas att du mår bättre nu. Det är svårt med kläder tycker jag. Jag fastnar och ser nog likadan ut hela tiden. Önskar dig en riktigt skön helg. Kram.

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina