Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 5 september 2010

That ´s what friends are for.....

ja den melodin trallar jag gärna med i när det gäller våra fina grannar.
Klockan är för mycket, tänderna borstade, nattkrämen inkletad och ögonen är inte riktigt med mig, men jag är inte redo för sängen ännu. En liten stunds eftertanke, ett glas kallt vatten och sedan, ja då kan det få bli dags för bingen.När vi flyttade till vårt hus fanns det fyra hus utkastade på en åker. Ett av dem var vårt. I det närmaste huset bodde "rabarbro" sedan var det en ganska lång bit till nästa hus. Åren gick och det byggdes nya hus runt oss, kul iofs men jaja......
det var tryggt med rabarbro. Men så flyttade hon och vi fick nya grannar, visst är man lite skeptisk till det nya......Unga pigga alerta människor flyttade in och det kunde inte blivit bättre. Vi trivs så bra tillsammans och lovordar varandra allt som oftast
Attans vad viktigt det är med grannar som finns där för varandra. Vi vet att vi kan ringa på hos varandra mitt i natten om det skulle behövas, och är mjölken slut är det inte många steg till en skvätt till kaffet.
Inte måste man umgås, men en supertrevlig kräftskiva tackar vi inte nej till.
Tack snälla för en underbar kväll!

Var rädda om varandra!

sovgott eller kanske god morgon!
Tjingeling / Kristina :)

5 kommentarer:

 1. Kräftor och goda grannar, inte illa! :)
  Härligt med en trevlig kväll!
  kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som en underbar kväll. Härligt att vara goda grannar som både kan hjälpa varandra och umgås och ha trevligt tillsammans. Undrar om inte de som bor utanför storstäderna är bättre grannar. Det känns så ibland. Kram.

  SvaraRadera
 3. Så sant!
  Vi har "galnagrannar" på ena sidan ... de får gärna flytta ... där får man inte låna mjölk eller bjuda de på middag. I stället får man stryck alternativt ett hundbett!
  :)

  SvaraRadera
 4. Och tänk vilken tur vi hade som flyttade hit och fick så goda grannar på köpet:). Tack själv för en mysig kväll, kram!

  SvaraRadera
 5. Härligt med goa vänner,Är de dessutom grannar så har man ju nära hem ha ha..
  Härliga bilder, kräftor är ju så gott.
  Kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina