Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 7 september 2010

Bjuder på ett stort

ilandsproblem denna fotbollstisdag......
Allt medan övriga familjen laddar inför kvällens fotbollsmatch flyttar jag runt prylar i huset. Jag får myror i brallan när jag inte har ngt projekt på G.
Har iof målning på gång men det kräver mer än en kväll då och då:)Eftersom mina killar bara suckar när jag ber om hjälp skulle jag vilja att ni kära bloggvänner tycker till.
Vilket håll ska matbordet stå på, jag vänder det med jämna mellanrum, kan inte bestämma mig för vilket som är finast.Önskar så att jag fick måla drängasoffan vit men NEJ maken är benhård. Vill inte slänga ut den så därför har jag fyllt den med kuddar för att dölja färgen....

Tyck nu till vänner!!!!
Nu väntar en joggingrunda och sedan.......ja det blir väl fotboll för mig med.
Kram så länge

8 kommentarer:

 1. Härligt att jag får säga min mening först. Jag tycker att båda varianterna ser bra ut, men skulle nog välja den undre varianten. Då behöver ingen sitta med ryggen mot fönstret. Men hur är det när ni sitter där? Känns inte den ena möbleringen bättre då? I så fall skulle jag gå på känslan. Hur som helst så ser det trevligt ut. Kommer gärna och provsitter lite. :)

  SvaraRadera
 2. Oavsett hur du har det ser det väldigt fräscht och fint ut hemma hos er, stilfullt men ändå mysigt. Jag hade valt det nedre alternativet, ser luftigare och mer inbjudande ut. Det var flitigt med en joggingrunda:).

  SvaraRadera
 3. Den understa bilden tycker jag alla möblerna kommer mer till sin rätt + att ingen behöver sitta med ryggen mot ingång eller dörr.
  Att soffan inte är målad gör absolut ingenting, det passar till bordet och kuddarna gör det bara mysigt.
  kram
  Snyggt har du det!!

  SvaraRadera
 4. Rätt kul med sådana i-landsproblem om du frågar mig! Precis som föregående skribenter så föredrar jag den varianten där ingen sitter med ryggen mot fönstret. Men helt självklart är det inte för båda varianterna är fina.
  Trevlig kväll!
  Maria

  SvaraRadera
 5. JA i-lands problem......men helt klart den nedre bilden, känns som det blir mer plats och såklart snyggt..
  Ha det gott vännen
  Kram anna

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Tack för senast, jag håller med de andra att den undre bilden.Bordet passar bäst så o rummet får en helhet, det andra blir så grötigt.
  Ha de Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Känner igen en hel del.... dels det där med myror i brallan och det där med att flytta runt saker och möblera om:)

  Så fint och fräscht det ser ut! Bägge möbleringarna är fina...kanske att jag gillar den undre bäst. Fast det är ju bara att möblera om när man tröttnat.

  Varför vill inte maken måla bänken vit??? Tycker att den skulle göra sig riktigt bra vit faktiskt. Hälsa han det från mig, vit ska den va;-)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Hej fina du!
  Precis som dem andra gillar jag den understa bilden bäst. Att kunna titta ut genom fönstret känns viktigt för mig.
  Ses imorgon
  kram

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina