Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

tisdag 31 augusti 2010

Sensommarkvällar

är faktiskt väldigt härliga. Tog en lång, rask promenad med Tyra nu i kväll. Jackan åkte på och knäpptes ända upp men vad gör väl det. Luften är kylig men mjuk att andas in. Jag tänker så kloka tankar när jag tokgår och löser de flesta tankenötter.
Solnedgången var sisådär men de nyplöjda åkrarna och halmbalarna måste fotograferas i morgon. Sädesfält, skog och hav - underbara fotoobjekt. Har en liten plan om svartvita foton i hallen.......

Läste en artikel i dagens tidning om höststress och några psykologer gav sina råd om hur vi ska leva för att orka med vardagen och höstmörkret.
Långa promenader, umgänge med familjen och uppåtpuffar till varandra toppar listan.
Jag som älskar hösten har inga problem med mörkret och de korta dagarna. Vi tänder ljus, bakar och fikar. Sitter vid köksbordet och pratar om ditt och datt, spelar spel och umgås. Min familj är prio ett och att mysa är prio två, fin kombination eller hur?

Hur har du det i höstmörkret? Är du en höst människa eller längtar du bort?

Nu väntar sängen, nya sköna hem ligger och väntar bredvid huvudkudden. Jag börjar tidigt i morgon men måste bara bläddra lite innan jag tackar för i dag.

see you!

4 kommentarer:

 1. Ja du nu är man inte 27 längre men det känns helt okej.
  Helt klart höstmänniska säger jag. Jag är färdig med de varma dagarna och tycker det är härligt med lite sval och frisk höstluft. Och nu är det ju september så nu är det absolut höst!
  kram Maria ♥

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå börjat uppskatta hösten...

  Kommer gärna o smakar dina underbara bakverk!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Jag gillar hösten. Den känns mycket lugnare än våren. Mindre stressig. Och så är det ju så vackert med riktiga höstdagar med hög klar luft.

  SvaraRadera
 4. Åh jag är precis som du och älskar hösten, regniga kvällar med te, god mat och fina vänner. Eller de där soliga vackra dagarna med hög klar luft och promenader i det färgsprakande landskapet. Hösten får gärna vara länge för min del!

  Kram Emelie

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina