Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 29 augusti 2010

Det började ljusna

innan de sista gästerna gick hem och lördagskvällen förvandlades till söndagsmorgon. Förtrollningen bröts och endast undanplockning återstod. Vi kröp till sängs nöjda och somnade gott med ett leende på läpparna.

Såklart är det vår 40 års fest jag talar om. Tom vädrets makter var på vår sida och vi fick en helt underbar lördagskväll med god mat, massor av vin, dans till långt in på småtimmarna, glada skratt med goda vänner och många fina presenter.Tror jag gör som denna fina höstanemon, kryper ihop och låter kvällen ta över.
Det kostar att ligga på topp..........Visst kan jag lite fint tacka dig som var hos oss igår. Vi är så glada att just du kom och delade denna kväll med oss, hjälpte till att höja stämningen och gav oss ännu ett härligt minne att stoppa in i en liten hjärtevrå.

Tjingeling!

4 kommentarer:

 1. Det är så skönt och roligt när det som man planerat och sett fram emot ett tag - blir precis så bra som man tänkt.
  Njut av minnen och söndagkvällen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det var verkligen en fin kväll i går!
  Mysigt med lite fest!
  kram

  SvaraRadera
 3. Tack än en gång för en rolig fest! Ni är så duktiga på att fixa och dona så det blir gott och mysigt. Det var en härlig kväll med bra historier...;). Kram!

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina