Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

söndag 13 juni 2010

Trädgårdsfix

Ännu en helg till handlingarna!
Fotboll på tv, te i favvo muggen och en filt runt benen. Kan man ha det bättre en söndagskväll. Jag kan inte skryta med att vara varken fotbollskunnig eller väldigt intresserad, men när det drar ihop till VM eller EM ja då sitter jag bänkad. Visst hade det varit roligare om Sverige hade varit med, men nu är det som det är.

Denna dag har jag tillbringat i trädgården. Rensat ogräs och planterat blommor. Tror det får blir en runda till plantskolan i morgon, är sugen på ett litet träd till trädäcket. Jag känner på mig att sommaren och det varma, soliga vädret är på G.Här kommer en bild på min lilla eftermiddagshörna. En liten radio, eller en bok, något gott i glaset och bara njut. Även om det blåser är det lugnt här.
På planket växer det vildvin. Första året blommade den jätte vackert men i fjol kom det inte en enda blomma....... någon som vet varför? I år har jag vattnat, givit den lite extra näring och pratat fint med den. Hoppas det hjälper:)Förra sommaren hade jag ett gammalt bakbord här, fyllt med goda kryddor och ljuslyktor. Det var jätte mysigt men under vintern flyttade bordet in i badrummet.
Redan när vi plockade fram trädgårdsmöblerna tyckte jag att det såg kalt ut men inte förrän i dag kom jag på vad där kunde vara i stället.I morgon kväll åker färgburken fram och vips så fick jag ett nytt målarprojekt att sätta tänderna i.
Vilken färg passar bäst tro?

Tjingeling!

6 kommentarer:

 1. Puh, jag trodde inte du skulle skriva idag... börjar se fram emot vad Tina har skrivit hihi. Vissa år är det för torrt o andra för vått o alla växter trivs inte med än det ena än det andra.
  Svart stol hade varit snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vilken fin eftermiddagshörna du har i trädgården. Det är så mysigt med sådana där små, lite undangömda platser där man kan sitta och iaktta världen.

  SvaraRadera
 3. Din trädgård är helt underbar! Tror jag skulle kunna slå mig ner precis var som helst och bara njuta!
  Blev det något målat idag?
  Målade du vitt i så fall? Eller kanske den röda föra att matcha huset? Hoppas få se bilder när det är färdigt!
  kramar

  SvaraRadera
 4. Helt enkelt underbart!! Skulle själv gärna ha en lugn hörna för bara mys...Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga hörnor ni har i er trädgård! Det ser verkligen jättemysigt ut.

  SvaraRadera
 6. Ta in gungstolen när det regnar!!!! Den är alldeles för snygg för att ha ute;-)

  SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina