Nya förutsättningar

Hej min vän!
Jag älskar att skriva, tycker om att dela mina tankar med dig, fundera och reflektera.
Men att uppdatera dagligen och svara på och kommentera hos andra fina bloggare tar för mycket energi. Jag läser gärna bloggar och visst är det smickrande med goa ord från er men, när det känns som ett måste, nej då blir det stopp.
Alltså blir det såhär.
Kommentera gärna om du vill, men bli inte ledsen om det inte kommer några ord i retur.

♥ Stor kram Kristina ♥

onsdag 16 juni 2010

Sommar, sommar och sol...........Kom hem ifrån jobb och min plan var att först grunda gungstolen och sedan röja klart där inne efter gårdagens lilla cracy ryck.Lillebror sov över hos mormor/morfar och storebror var på badet:) Maken på jobb:)Gräsänka i solsken........Bara en kopp te och ett par sidor i min spännande bok sedan ska jag.....Det var så varmt och härligt i min lilla hörna så en kopp te blev till två och några sidor i boken blev till ett antal kapitel:)Gungstolen, ja den står där den står, nu röjer jag här inne samtidigt som jag tittar på fotboll, bloggar, tömmer diskmaskinen och gosar med en nyss hemkommen lillebror.Tur att jag är kvinna och att det finns en morgondag:)

Tjingeling så länge!

2 kommentarer:

  1. Man får ju verkligen passa på att njuta av solen när den äntligen visar sig! Du gjorde helt rätt som valde solen, boken och te!
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller helt med om att du valde rätt som utnyttjade tillfället att njuta i solen. Och vilken simultankapacitet du har.... Kram.

    SvaraRadera

Hej!
Vad kul att du tittade förbi. Lämna gärna en kommentar så vet jag att just DU varit här. Ha en toppen dag
Kram Kristina